Vrijeme je za...

BLOGERSKA VILICA NAPADA: Ekipa iz Forking Croatie se uhvatila u koštac s janjetinom i bobom!

 Zvonimir Ferina
Nemojte da vas kuhanje u jednom loncu dugo vremena uplaši, slijedite upute i napravite meso koje će jednostavno otpadati s kosti.

Kuha: Kasandra Draganić

Bob je nekako već postao nezaobilazna namirnica u proljeće, nešto s bobom svakako morate pripremiti. Kasandra Draganić, inače autorica bloga Forking Croatia, pripremila je proljetnu janjetinu s bobom u jednoj posudi.

Zvonimir Ferina

Trebati će vam:

Zvonimir Ferina
Pripreme u tijeku...

1,5 kg mlade janjetine (but)
1,5 kg neočišćenog boba
0,5 kg krumpira
0,2 kg pancete
2 glavice luka
2 paprike
3 rajčice
maslinovo ulje
1,5 dcl bijelog vina
4 češnja češnjaka
majčina dušica, ružmarin, bosiljak
sol
papar
crvena paprika
chilli papričice
temeljac od janjećih kostiju

Zvonimir Ferina

Cijeli recept pročitajte OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:32