RECEPT DANA

ZA DOBRO JUTRO: Cheesecake s maslacem od kikirikija za najbolji početak dana!

 Getty Images/iStockphoto
Njam!

Za podlogu:

250 g Digestive keksa
125 g otopljenog maslaca

Za kremu:

250 g krem sira
4 dcl vrhnja za šlag
5 žlica šećera u prahu
200 g maslaca od kikirikija

peanut butter cheesecake on a white wood background. toning. selective Focus
Getty Images/iStockphoto

Obložite kalup za torte promjera 24 cm papirom za pečenje. Kekse sameljite i dodajte rastopljeni maslac. Kekse utisnite u kalup. Kalup stavite u hladnjak da se keksi i amslac stisnu. Za kremu mikserom umiješajte krem sir, maslac od kikirikija, vrhnje za šlag i šećer u prahu. Nemojte miješati predugo, tek toliko da se svi sastojci povežu.Kremu izlijte na kekse i cheesecake ukrasite svježim kikirikijem. Ostavite da se hladi nekoliko sati u hladnjaku prije posluživanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:01