OMILJEN RECEPT

Grah salata s chorizo kobasicama

 Berislava Picek / Hanza Media

400 g sitnog bijelog graha
1 par chorizo španjolske kobasice
250 g cherry rajčica
1 manji luk
peršinov list
vinski ocat
maslinovo ulje
aceto balsamico
bučino ulje
sol i papar

Priprema:

Grah namočite preko noći pa ga kuhajte dok ne omekša, oko sat vremena. Kobasice izrežite na kolutiće i ispecite na malo maslinova ulja. Cherry rajčice narežite na polovice, a luk na sitne komadiće. U zdjelu stavite ocijeđeni grah, narezanu kobasicu, cherry rajčice, luk, nasjeckani peršinov list i začinite solju, paprom, octom, sceto balsamicom, maslinovim i bučinim uljem.

Jedite uz komad kukuruznog kruha ili po

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:04