SAMO NAJBOLJE

RECEPTI SLAVNIH HRVATSKIH CHEFOVA: Sedam vrhunskih jela koja možete pripremiti i kod kuće!

Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Zaželili smo se dobre spize i za vas izvukli ove recepte!

Neki su tradicionalni da tradicionalniji ne mogu biti, a neki imaju i trunčicu modernoga. Nama je najvažnije da su ukusni. A tome možemo posvjedočiti jer smo ih imali priliku isprobati. Peku pripremite na otvorenom ovaj vikend kad najavljuju lijepo vrijeme, danas za večeru Zembine pljukance, a Bracin carpaccio od trlje je gotov za sekundu, samo se domognite kvalitetne ribe!

Domaći pljukanci s bakalarom Deniza Zembe

Pula, 291116. Deniz Zembo, chef restorana u hotelu Amfitetar u Puli pripremao je jela od bakalara.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA
 

Svinjski kare s harissom i salatom komorača Tvrtka Šakote

Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media
 

Svinjska potrbušina s domaćim pestom i pečenom bučom Christiana Misirače

Odra, 071216.
Ivana Lackovica Croate 14.
Priprema novogodisnjeg rucka sa chefom Christianom Misiracom.
Na fotografiji: glavno jelo.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA
 

Tagliatelle s kozicama Zorana Gajića

 

Tajna bikovih obraza Ivana Tomaševića

Zagreb, 151115.
Slavonska avenija.
U City centru One west odrzava se Tjedan dobre hrane na kojem izlazu mnogi proizvodjaci dobre i kvalitetne hrane, a paralelno s prezentacijom i prodajom odrzavaju se i radionice kuhanja.
Na fotografiji: radionica kuhanja Ivana Tomasevica
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media
 

Carpaccio od trlje Brace Sanjina

SPECIJAL_JL_Dobra Hrana
Trilj, 041216
Kuhari Hrvoje Zirojevic i Braco Sanjin pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak na imanju Krolo u mjestu Strmen Dolac kod Trilja. Na fotografiji: Braco Sanjin priprema filete od trlje marinirane u limunu i naranci
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media
 

Dalmatinska peka Hrvoja Zirojevića

SPECIJAL_JL_Dobra Hrana
Trilj, 041216
Kuhari Hrvoje Zirojevic i Braco Sanjin pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak na imanju Krolo u mjestu Strmen Dolac kod Trilja. Na fotografiji: gotova teletina i janjetina ispod peke s povrcem i kiselim kupusom
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media

Teletina i janjetina ispod peke.

 

Iz drugih medija

Izdvajamo