Tikvice kao čips

 Berislava Picek / Hanza Media

Sastojci:

1 - 2 tikvice
suhi kopar
limunov sok
sol

Zagreb, 220916.
Domace grickalice pripremila je Mateja Domitrovic, urednica u Dobroj hrani. 
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Priprema:

Tikvice izrezati na jako tanke kolutiće, posoliti ih, pokapati limunovim sokom i dodati kopar. Rasporediti ih na pleh na papir za pečenje i staviti u pećnicu na 100 Celzijevih stupnjeva oko sat vremena. Tikvice će se na taj način sušiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
06. svibanj 2025 14:21