GOTOVO ZA 20 MINUTA!

Tjestenina s kobasicama i sušenim rajčicama

 Getty Images/iStockphoto
Brzi recept!

Trebat će vam:

500 g tjestenine
2 kobasice
1 mala glavica luka
2 češnja češnjaka
3-4 sušene rajčice iz maslinova ulja
250 ml pasirane rajčice
3-4 grančice svježeg peršina
2 žlice maslinova ulja
sol, papar

Pasta with meat and vegetables
Getty Images/iStockphoto

Sitno nasjeckajte luk. Prepržite ga na maslinovu ulju, pa kad postane staklast, dodajte sjeckani češnjak. Potom dodajte narezanu kobasicu i sitno narezane sušene rajčice. Pirjajte pet minuta i zalijte pasiranom rajčicom. Posolite, popaprite. Ostavite da se kuha na laganoj vatri dok se umak ne zgusne. Skuhajte tjesteninu. Ocijedite, stavite u zdjelu i umiješajte umak. Prije posluživanje posipajte sjeckanim peršinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:08