OBJEKT ŽUDNJE

Jastuci brenda Kloopko

Dekorativno pletivo po mjeri svakog esteta

Zbog ljubavi je promijenila grad i ostala bez posla. Kako ne bi besposleno sjedila doma, dala se u preuređivanje svog stana, zatim je dobila bebu i onda joj je jednoga dana sinulo da bi mogla izraditi jastuk za svoj dom u obliku klupka vune.
Viđala je već tutorijale i fotografije preko interneta i na televiziji i jako su joj se sviđali takvi kreativni proizvodi.

- Veliko ushićenje me obuzelo kad sam konačno samostalno izradila taj jastuk. Jednostavno sam morala svoju sreću podijeliti s drugima. Otad se sve jako brzo razvijalo. Osmislila sam ime, razradila poslovni identitet i otvorila profile na društvenim mrežama. Danas je Kloopko registrirana tvrtka koja se bavi prodajom dekorativnih jastuka na veliko i malo u zemlji i inozemstvu - priča nam Irena Simović, diplomirana ekonomistica i poduzetnica iz Srbije te vlasnica brenda Kloopko koji je odavno prešao granice njezine zemlje i postao izrazito popularan u cijeloj regiji i šire.

- Imam jako puno upita iz Hrvatske i često dostavljam tamo - kaže Irena i dodaje kako pod svojim brendom uglavnom izrađuje klupko jastuke u tri veličine (mini, srednji i veliki), u obliku riblje kosti i pletenice koje su ogradice za dječje krevete. U ponudi je 20 standardnih boja od kojih se može birati savršena nijansa jastuka.

- Pojedinačno za jedan jastuk potrebno mi je oko tri sata rata. Najčešće ih radim serijski. Prvo krojim i šijem, zatim punim pa pletem. Materijal od kojega je sašiven svaki moj jastuk je tzv. triko ili Ponte Roma i puni se čistim silikonskim vlaknima - objašnjava Irena.

Cijena svakog njezina jastuka može se vidjeti na Etsyu Knot cushions by KloopkoCrafts, gdje se može i naručiti željeni jastuk.

Foto: Irena Simović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:49