jednostavan trik

Koža kao efektan detalj namještaja!

Uvođenje noviteta u naš dom ne mora biti sveobuhvatan i iscrpljujući pothvat koji pošteno prazni naše račune i unosi frustraciju u našu svakodnevicu. Svoj interijer možemo učiniti stvarno posebnim i prepunim zanimljivih dekorativnih rješenja pomoću jednostavnih, a iznimno učinkovitih malih izmjena u koje ne treba uložiti puno novca, vremena i truda.

Među brojnim kreativnim pothvatima koje možemo poduzeti kako bismo svoj dom dodatno uljepšali jedan šarmantan detalj već dulje vrijeme posebno privlači pozornost i zasluženo je stekao brojne poklonike među ljubiteljima minimalizma i elegancije u interijeru. Velike i male kožne ručke!



Ne samo da su praktična zamjena za klasičan metal ili dosadnu plastiku, olakšavaju nam otvaranje ormarića istovremeno izgledajući toplo i profinjeno, pogotovo kada su u kombinaciji s jednobojnim i minimalističkim namještajem. U tren oka stare ručke koje su vam dosadile možete zamijeniti malim komadom starog kožnog remena kojem ćete na ovaj način podariti novi život. Za ovakav brzinski facelift vašeg namještaja ne treba izdvojiti mnogo novca niti jako puno truda, a rezultat je fantastičan! U nastavku pogledajte divne primjere na ovaj način ukrašenih ormara i ladica!













Izvor: Brit+co

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:26