Višenamjenski namještaj

Najdraži stol zove se ‘Transformer’

Saznajte kako su Nikolina i Igor doskočili problemu male kvadrature stana!

Iako većinu vremena provodi u hodniku kao ladičar, jednom je oko njega sjedilo čak 15 ljudi! Nikolina i Igor otkrivaju nam u čemu je tajna.

Malo “kvadrata” često nas izluđuje, i jedva uspijevamo u njih smjestiti najnužnije, a kamoli blagovaonicu. Ali gdje ima volje i ideja, ima i rješenja. Nikolina i Igor doskočili su problemu male kvadrature višenamjenskim namještajem iz nezaobilazne Ikee. – Kad nam dođu gosti, razvučemo jedan od najdražih komada koji imamo, “Transformer”.

Riječ je o stolu kupljenom u IKEA-i koji stoji u hodniku kao ladičar i mjesto za odlaganje torbi, ključeva i slično, ali se u nekoliko sekundi, po potrebi, pretvara u veliki stol.

Postavimo ga uz sofu kako bismo dobili još više sjedećih mjesta, donesemo sklopive stolce s terase, a koristimo i male sklopive stepenice, pa čak i fotelju.

Jednom je oko ovoga stola sjedilo gotovo 15 ljudi, a mi i dalje ne znamo kako je to moguće – smiju se Nikolina i Igor te dodaju kako “Transformer” izvlače samo po potrebi, dok oni svakodnevno jedu na visokom stoliću, šanku koji nema nogice, već je pričvršćen za zid, i po potrebi se može jednostavno sklopiti.

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 01:39