Dekoracije od paste al mais

Naučite uspješno izraditi najslađeg božićnog anđela

 

Zadarska umjetnica Mirela Maurin i ove godine u Zagrebu održava božićne radionice na kojima će svi sudionici moći iz prve ruke vidjeti i naučiti sve tajne izrade savršenih blagdanskih dekoracija od paste al mais.

- Ri­ječ je o smje­si od ku­ku­ru­znog škro­ba ko­ju je vr­lo je­dno­sta­vno na­pra­vi­ti. Za ra­zli­ku od sol­ne smje­se ili fi­mo ma­se, ko­je se ugla­vnom ko­ri­ste za izradu ra­znih fi­gu­ri­ca, pa­sta al ma­is ne mo­ra se pe­ći, izni­mno je gla­tka i otpor­na na vla­gu ta­ko da se ne mo­ra­te bo­ja­ti da će s vre­me­nom pro­pa­sti. Uz to, sa­stoj­ci ko­ji se ko­ri­ste ni­su sku­pi pa si sva­tko mo­že priuštiti uži­va­nje u ovom ho­bi­ju - obja­šnjava Mi­re­la Ma­u­rin.

Kreativne radionice Mirele Maurin o izradi unikatnih i lijepih božićnih anđela na drvenoj podlozi održat će se od 28. do 30. studenoga od 19 do 21 sat na adresi Albrechtova 24 u Zagrebu u prostoru tvrtke IDIOMA.

Prijavite se na broj 091/597-9368 i ne propustite priliku naučiti izraditi genijalan božićni ukras. Sve materijale za izradu dobivate na radionici, a ono što izradite - nosite doma. Cijena radionice je 100 kn.

Što i kako radi točno Mirela Maurin pogledajte na njezinoj web stranici www.mirelamaurin.com.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media, Mirela Maurin

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:27