najgenijalniji uradi sam projekt

Uradi sam vješalicu za kapute

Zima i hladno vrijeme nas prisiljavaju da se svakodnevno odijevamo višeslojno, što znači da non-stop u opticaju moramo imati tople jakne, kapute, šalove, kape... puno odjevnih predmeta. I nije da se žalimo. I mi volimo da nam je toplo. No, kamo sa svom tom odjećom?

Danas smo za vas pronašli jedan od najgenijalnijih uradi sam projekata. Toliko je jednostavan, a dobar da ćemo ga i sami već sutra za redakciju izraditi jer izgleda odlično. Riječ je o teepee vješalici za jakne, kapute i drugu odjeću koju možete izraditi u jednom poslijepodnevu. Da, da. Možete je izraditi bez ljepila ili vijaka, a s malo boje je vrlo lako možete uklopiti s drugim namještajem. I to nije sve. Kada nije u funkciji, možete je odložiti iza vrata ili ormara. U nastavku doznajte kako se izrađuje!

Potreban materijal

3 ili 4 štapa
metar
pila za metal
špaga
škare
prozirna traka
akrilna boja

Korak 1
Izrežite sve drvene štapove na 160 cm dužine pomoću pile za metal.

2. korak
Izmjerite 30 centimetara na svakom štapu s jednog kraja, a zatim izmjerenu veličinu označite samoljepljivom trakom. Označenih 30 centimetara obojite u boju prema vlastitom izboru. U našem je primjeru odabrana bijela akrilna boja.

3. korak
Kada se boja osuši, skinite samoljepljive trake sa štapova i otkrijte lijepe noge vješalice.

4. korak
Kako biste sastavili vješalicu, potrebno je povezati sve štapove zajedno. Uzmite komad špage i zamotajte je čvrsto oko štapova oko 50 centimetara od vrha vješalice. Zatim, uže vežite s dvostrukim čvrstim čvorom te dotjerajte krajeve špage.

5. korak
Raširite štapove i formirajte teepee oblik.

Vaša vješalica sada je spremna za korištenje!

Ovo je zaista vrlo jednostavan uradi sam projekt, zar ne? Ako želite ojačati vješalicu, možete koristiti i četiri štapa, a kao što smo već spomenuli, noge možete oslikati u boji koja će najviše odgovarati dekoru vašeg interijera. I sretno!

Izvor: ehow

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 07:07