cool stan

24 kvadrata fantastično uređenog prostora

Fantastično uređen stan na fotografijama površine je samo 24 četvorna metra i ima zaista pametna rješenja za izvlačenje maksimuma iz prostora. U ovom se stanu u Amsterdamu živi i radi te ga se s lakoćom može prilagoditi da bude primjereno radno mjesto ili udoban i topao dom.


Osnovna boja u stanu je bijela, i to u kombinaciji s crnom i drvenim elementima - parket, malo drveno stepenište te drvene letvice kojima je stvorena intimnost spavaće sobe i privatnog prostora samo su neki od drvenih detalja u stanu.


Na samom ulazu u stan uzak je hodnik koji je pretvoren u prostor za rad s malim stolicama, plohom stola i malim policama, a na suprotnoj je strani kupaonica.


Glavna prostorija u stanu dnevni je boravak s blagovaonicom i kompaktnom kuhinjom.



Boravak je udoban i simpatičan s malim sivim kaučem marke Muuto. Iz dnevne sobe, male drvene stepenice vode u odignuti prostor u koji je smještena spavaća soba s prostorom za odlaganje sitnica.


Ispod stepenica su ladice na izvlačenje za skladištenje stvari. Spavaći dio stana može se zatvoriti pomoću pomoćnih vrata izrađenih od drvenih letvica koje djelomično propuštaju svjetlost te su zanimljiv vizualni element koji se proteže cijelom dužinom zida. Izvrsno!



Izvor: Zoku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:57