Izvrstan projekt uređenja

Moderna spavaća soba za modernog tinejdžera!

Kako djeca rastu i pretvaraju se u mlade osobe s vlastitim stavovima, željama i snovima tako se mijenjaju i potrebe koje spavaća soba jednog tinejdžera ili tinejdžerke mora ispunjavati. Na fotografijama u nastavku možete vidjeti odličan primjer projekta ruske tvrtke INT2architecture, moderne spavaće sobe koja može biti izvrstan prostor za druženje, ugodan kutak za učenje i malo, ali udobno skrovište.



Problem sve veće količine stvari koje tipični tinejdžeri drže u svom prostoru u ovoj je sobi riješen pomoću ugrađenih prostora za odlaganje koji okružuju krevet. Police za knjige, ormari na izvlačenje za garderobu i ladice u podnožju kreveta u tren oka mogu sakriti klasični nered sobe jednog srednjoškolca odnosno srednjoškolke.


Klizna vrata sobe u kombinaciji sa zidom služe kao podloga za prikazivanje filmova pomoću projektora čime je soba pretvorena u malo kino, a crni dio zida idealan je za ispisivanje rasporeda, popisa zadataka ili motivacijskih poruka za ljepši dan. Simpatičan projekt, zar ne?




Izvor: Contemporist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 05:29