Spoj je tradicije i modernosti

Obnovljena plemićka vila na predivnom otoku Krku

Mediteranska vila u Dobrinju u kojoj ćete se osjećati kao dio plemstva

Na predivnom otoku Krku, u gradiću Dobrinju nalazi se Villa Storia izgrađena tradicionalnim metodama i uređena na način koji priziva šarm Mediterana. Vila je izgrađena i obnovljena na temeljima postojeće plemićke kuće s početka 20. stoljeća. Ljepota Jadrana nadahnula je uređenje kako vanjštine tako i unutrašnjosti ove vile s koje puca pogleda na more i zelenilo koje ju okružuje.

Unutrašnjost vile kombinacija je rustikalnosti tradicionalnog i jednostavnosti modernog dizajna. Idealan za ljetni odmor, ovaj prostor svojim luksuzom služi kao bijeg od gradske vreve.

Namještaj koji se nalazi u ovoj vili pribavljen je iz lokalnih antikvarnica ili pak od izvornih stanovnika otoka, što čini ovo uređenje istinski autentično. Takvim pristupom ne samo da se vili dao element izvornosti nego se otočka tradicija i dalje održava živom. Vila se zajedno sa svojom okolinom prostire na čak 700 metara kvadratnih.

Četiri spavaće sobe prostiru se na tri kata, dok je prostor vinskog podruma povezan s prostorom za wellness koje uključuje unutarnji bazen i saunu. Vinski podrum s više od petsto pomno odabranih vina dostupan je posjetiteljima ove vile za maksimalno uživanje.

Dostupna cijelu godinu, ova vila idealan je prostor za opuštanje.

Više informacija potražite na: storiavillas.com

Izvor: archi-living

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 10:08