simpatično i kompaktno

Stančić od 29 kvadrata

Domišljato uređen dom koji se nalazi na našim fotografijama osmislio je dizajnerski studio Zukkini iz Rusije i prostire se na samo 29 četvornih metara prostora. Upečatljivi uzorci na zidu dnevne sobe te snažni plavičasti tonovi sa sjajnim premazom na ormarima kako u kuhinji tako i u dnevnoj sobi i hodniku čine ovaj interijer zaista posebnim.


Kuhinja je od dnevnog boravka vizualno odvojena različitim materijalima na podu pa se tako svijetli parket pretvara u bijele pločice lake za održavanje. Dodatno ih razdvaja drveni stol za objedovanje u obliku visokog šanka s dvije metalne barske stolice. U čitavom prostoru pažnju privlače i dojmljiva rasvjetna tijela - luster od visećih žarulja u dnevnoj sobi i dvije veće viseće lampe iznad stola u kuhinji.


Geometrijski uzorci podsjećaju na art deco stil, a elementi od svijetlog drveta čine prostor prirodnijim i ublažavaju jaku plavu. Kao potpunu suprotnost tom prostoru dizajneri su osmislili dramatičnu i tamnu kupaonicu izvedenu u crnoj i bijeloj boji.


Jedna praktična ideja vidljiva u ovoj kupaonici jest umivaonik smješten tik iznad perilice za rublje za maksimalnu uštedu prostora. Mali stanovi nimalo ne moraju biti dosadni, a ovaj je interijer savršen primjer!


Izvor: Zukkini

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:40