Oaza mira na pustom otoku

SVJETIONIK KORKYRA Najatraktivniji ljetni smještaj u Hrvatskoj

Kuće su na plažama još uvijek najatraktivniji smještaj tokom ljetne sezone. U njima posjetitelji mogu pronaći svoj mir koji teško mogu zamijeniti druga okruženja. No, zašto ne biste otišli korak dalje i svoj mir pokušali pronaći u povijesnom svjetioniku okruženom morem?

Airbnb je poznat po brojnim nekonvencionalnim prostorima koje nudi svojim korisnicima za iznajmljivanje. U svojoj ponudi imaju zaista cijeli spektar kuća, od trendi dizajnerskih do dvoraca, a odnedavno je u svoju ponudu uvrstio i svjetionike među kojima se našao i hrvatski svjetionik Korkyra. Izgrađen je 1871. godine, a smješten je na južnom dijelu Pelješkog kanala na otoku Vela Sestrica koji se prostire na 9125 četvornih metara. Svjetionik je preuređen u oazu mira i neometanog uživanja u suncu, moru, ronjenju i zabavi koju sami možete osmisliti do kasnih sati.

Rustikalni vanjski izgled svjetionika zaista je vrijedan divljenja. Dok je interijer kombinacija modernog i rustikalnog stila. Osim toga, Korkyra ima sve što vam je potrebno i bez čega ne možete. Točnije, može primiti osam gostiju, a ima četiri spavaće sobe s TV-om, dva toaleta, tri tuša, blagovaonicu, besplatni WiFi, vanjski bazen, privatnu plažu, ali i batlera ako zatražite.

Sigurno se pitate koliko stoji uživanje na luksuznom otoku u miru i tišini bez susjeda? Cijene uživanja u samoći iznosi od 3408 kuna po osobi.

Izvor: airbnb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:01