Uređen po vlastitim pravilima

Veseli dom mlade dame

U četvrti Cinta Costera u Panami nalazi se veseli stan od 110 metara kvadratnih, prepun boja i šarmantnih detalja. Ova mladenačka oaza smještena je u jednom od mnogobrojnih nebodera s pogledom na Tihi ocean, idealna za opuštanje nakon užurbanog dana. Mlada dama koja živi u ovom prostoru odlučila je svoj iznajmljeni stan urediti po vlastitim pravilima pa se tako odvažila na snažne dekorativne elemente koji bijelom namještaju daju poseban pečat.

Mnogobrojni kreativni ukrasi odražavaju veselu narav stanarke koja je odabrala umjetnička djela i predmete koji ju obilježavaju kako bi ovaj stan učinila svojim. Kontrast nježnih elemenata i eksplozije boja funkcionira odlično, pretvarajući ovaj stan u šarmantnu mješavinu referenci na popularnu kulturu i ženstvenosti. Dodatni element iznenađenja čini zid koji služi kao podloga za pop art prikaz neodoljive Marilyn Monroe. Obložen materijalom koji podsjeća na travu mami osmijeh na lice zbog domišljatosti rješenja. Životnosti ovog stana doprinose i raznovrsne palme i biljke raspoređene po prostorijama.

Povezanost kuhinje s blagovaonicom koja prirodno prelazi u dnevnu sobu odvojenu od Tihog oceana samo ostakljenom stijenom pojačava osjećaj prozračnost otvorenog rasporeda. Pogled na ocean i velika količina svjetlosti koja dolazi s terase čine ovaj stan opuštajućim prostorom idealnim za druženja, odmaranje i uživanje. Tko ne bi poželio ovakav interijer!

Pogledajte fotografije ovog mladenačkog stana u našoj galeriji:

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:27