SAVRŠENI MALI DOMOVI

Povoljne male kuće uočene na Etsyju

Ove 3 ručno izrađene male kuće možete kupiti na Etsyju već danas!

Na Etsyju se može pronaći doista svašta, od starinskih komada namještaja, dizajnerskih predmeta za dom, preko nakita, obuće i odjeće, pa sve do hrane i kozmetike, i malih domova. Možda niste znali, osim za kreativce Etsy je također internet platforma za industriju malih kuća, objekata i građevina koje vam mogu pomoći u vašoj sljedećoj graditeljskoj avanturi.

Kao i kod svih uradi sam projekata pa tako i kod gradnje malih kućica, bitno je znati što kupujete. Neke od kućica koje vam donosimo su kompleti, koji zahtijevaju montažu i kupnju dodatnih finalnih elemenata. Mnoge zahtijevaju električnu i vodovodnu montažu neke vrste, stoga je bitno da obavite dobro istraživanje.

Rustikalni glamur

Za ovaj prekrasni mali dom potrebno je izdvojiti od 22.000 $. Bijeli zidovi i drvene grede ne samo da stvaraju osjećaj suvremenosti, oni pomažu da se u ovom malom prostoru veličine 12 četvornih metara osjećate ugodno.

Osim toga obiluje malim luksuzima poput grijanih podova, velikog sudopera, pougljenih i nauljenih daskica od cedrovine. Ovdje se čak nećete osjećati skučeno u velikoj kupaonici, a nove gume i kvalitetne vodovodne i električne instalacije znači da je ovo beba spremna pružiti vam ugodno utočište u godinama koje dolaze, bez dodatnog posla.

Upakirana moderna kućica

Naručite ovaj maleni dom od 10 četvornih metara za 8000 $ i dobit ćete upakiranu modernu kućicu. Za izgradnju ove kuće trebat će vam dvije osobe, četiri sata i 11 mm ključ. Ali da biste u nju ugradili električnu energiju i druge pogodnosti, trebat će vam sigurno još pozamašan iznos.

Unatoč malom tlocrtu, interijeri ne izgleda skučeno. Potkrovlje na katu je dovoljno prostrano za veliki madraci, a ima i velike prozore koju pružaju puno dnevne svjetlosti. Osim toga, mali prostor za tuširanje ima uklonjive zidove, pa ako samo želite dodatni prostor za spavanje u svom dvorištu, to je u redu.

Geometrijski dom

Postavite ovu funkcionalnu geometrijsku kućicu u svom dvorištu ili ga smjestite u šumi. Ovaj svijetli drveni "izlet" stoji nešto manje 34.000 dolara.

Šest trokutastih dijelova spojeno je kako bi stvorili ovaj maleni dom sličan kupoli. Unutrašnjost ima zapanjujuć otvoreni tlocrt, s visokim stropovima, s mnogo prostora za pohranu i akcente od šperploče koja omogućuje razigranu drvenu boju kuće. Ova kućica čak ima dovoljno mjesta za stol za četiri osobe, idealno za druženje.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 12:45