Održavajte svoju hranu svježom uz Side by side hladnjake

Gorenje SideBySide hladnjak

Side by side hladnjaci ultimativni su izbor za sve koji žele praktičan i učinkovit način očuvanja svježine svoje hrane. Ovi hladnjaci predstavljaju lako dostupno i dobro organizirano skladište za sve namirnice. Zbog većeg volumena osiguravaju manje odlazaka u kupnju i čak pomažu u smanjenju bacanja hrane zahvaljujući boljem pregledu namirnica u vaše hladnjaku. Mnogi Side by side hladnjaci dolaze s dodatnim značajkama kao što su dozatori vode i leda, kontrola temperature i digitalni zasloni, što ih čini praktičnim i modernim izborom za svaku kuhinju.

image

Gorenje Side by side hladnjak

NIK JARH AV STUDIO/

Prednosti Side by side hladnjaka

Side by side hladnjaci izvrstan su izbor za korisnike koji traže moderan dizajn i moćnu tehnologiju za očuvanje svježine hrane. Zbog svoje veće zapremine, nude više prostora za hlađenje i lako dostupno, dobro organizirano skladištenje hrane i pića. S većim hladnjakom uštedjet ćete vrijeme na čestim odlascima u trgovinu i ujedno spriječiti bacanje hrane uz jasan pregled namirnica. Tako ćete uvijek znati što je na zalihama, a što prvo treba potrošiti.

image

Gorenje NoFrost kombinirani hladanjak-zamrzivač prepoznaje vaše navike i njima prilagođava rad

/GORENJE

Nikada više ne odleđujte svoj zamrzivač

Gorenje Side by Side hladnjaci opremljeni su s nekoliko izvanrednih značajki. Svi rashladni uređaji proizvedeni u Valjevu, opremljeni su funkcijom NoFrost Plus koja se nalazi u odjeljku zamrzivača. Ova funkcija sprječava nakupljanje leda i inja, što znači da nećete morati odmrzavati unutrašnjost zamrzivača, a njegov se kapacitet može učinkovitije koristiti jel nema leda. Paketi ili komadi smrznute hrane neće se lijepiti jedni za druge, čime će odjeljak zamrzivača biti čist i uredan.

Tiši, izdržljiviji i učinkovitiji

Ako razmišljate o kupnji novog hladnjaka, možda ste naišli na pojam inverterski kompresor ili inverter motor. Što to znači i kako djeluje? Inverterski kompresor polako se pokreće, povećava brzinu kako bi postigao željenu temperaturu, a zatim je smanjuje tek toliko da održi temperaturu. Posljedično, hladnjaci s ovom tehnologijom su tiši, dugotrajniji i troše manje energije. Svi Side by Side hladnjaci Gorenja proizvedeni u Europi opremljeni su inverterskom tehnologijom.

Od zamrzivača do hladnjaka

Uz brz životni stil, korisnici traže uređaje koji su svestrani i brzo se prilagođavaju različitim potrebama. Jeste li ikada priredili veliki ručak ili večeru i htjeli spremiti ostatke hrane i pića u već pun hladnjak dok vam je zamrzivač bio prazan? Moderni hladnjaci dizajnirani su na način da taj problem uzimaju u obzir. U Gorenju su razvili funkciju ConvertActive koja olakšava pretvaranje odjeljka zamrzivača u odjeljak hladnjaka samo jednostavnim pritiskom na gumb. Također ga je moguće pretvoriti u veliki ZeroZone, pružajući više prostora za skladištenje grickalica ili pića.

image

Gorenje Side by side hladnjak

Slijedeći nekoliko jednostavnih savjeta, kao što je držanje hladnjaka punim, ali ne prenatrpanim, držanje vrata zatvorenim što je više moguće i postavljanje temperature na optimalnu razinu, korisnici mogu dodatno smanjiti potrošnju energije. Side by side hladnjaci Gorenja pametan su i održiv izbor za svakoga tko želi uređaj koji je energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv. Sa svojim naprednim funkcijama i europskom proizvodnjom, ne samo da su izvrstan dodatak svakom domu, već i dokaz da je marka Gorenje predanosti održivosti.

Pronađite pravi Gorenje hladnjak za vas.

image

Gorenje SideBySide hladnjak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 20:26