nekoliko korisnih savjeta

Imaš mali budžet i želiš da ti dom izgleda luksuzno? I to je moguće! Evo kako ...

Bilo da smo dizajneri interijera i raspolažemo novcem klijenta ili trošimo vlastiti, uvijek moramo paziti na budžet. Ali ako nas pitate, ima nešto zaista uzbudljivo u tome! Ograničavanja nas dovode do kreativnog razmišljanja, gurajući naše urođene dizajnerske procese izvan zone komfora. Iz iskustva u takvim situacijama rađaju se najbolje ideje i rješenja. Kako uspjeti u tome? Tajna je u detaljima!

Zlato ne mora biti skupo
Prostor obogaćen zlatnim detaljima djeluje luksuzno, uvijek se mogu naći u popularnim trgovinama za uređivanje interijera. Nemojte pretjerivati - dva, maksimalno tri komada u prostoriji su dovoljna.

Vintage tepih
Ako bismo morali navesti jedan komad koji čini prostoriju, to bi bio tepih! Ima neobičnu sposobnost ujedinjavanja prostora. Međutim, pronaći dobar tepih po povoljnoj cijeni je zaista izazov. Rješenje se nalazi u beskraju interneta i u prekrasnim vintage tepisima. Naći ćete svaki tip, od turskog ćilima do perzijskog po jako povoljnim cijenama.

Stari stol ispod prekrasnog stolnjaka
Ovo je jedan od naših omiljenih savjeta jer za malo dobijete više nego dovoljno. Sve što trebate je odabrati nekoliko metara široke dužine lijepe tkanine koju ćete pretvoriti u stolnjak.

Pronjuškajte
Tavani, podrumi, šupice i sajmovi kriju mnogo interijerskih bisera. Sjetite se samo glomaznog otpada i komada koje smo tamo nalazili. Stari komadi unijet će u vaš dom dozu šarma, nešto unikatno, a vrlo povoljno.

Kupite umjetnine online
Na internetu uvijek možete naći djela umjetnika po vrlo povoljnim cijenama, još bolje ako su umjetnici u usponu.

Zelenilo
Na stranu estetika, ali ljekovitost majke prirode je dovoljan razlog za dodavanje zelenila u vaš prostor. Daju boju minimalističkom prostoru, dubinu malim i uljepšavaju jednobojne. Možete kupiti i manje sadnice nekog egzotičnog drva ili stabla s plodovima.

Obogaćena Ikea
Nitko ne želi da mu stan izgleda kao da je ispao iz kataloga, koliko god to lijepo izgledalo na papiru. Uz nekoliko detalja uradi sam tehnikom, klasičnom već viđenom komadu podarite bogati izgled.

Izvor: mydomaine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:30