Uradi sam

Izvrstan projekt jedne mame

Kakva domišljata zidna garaža za autiće vaših klinaca!

Razbacani autići svih modela i boja pretvorili su vaš stan u golemi prometni kolaps? Klasične kutije i košare za odlaganje igračaka pokazale su se neučinkovitim mjestom za pospremanje ovih malih ljubimaca na četiri kotača jer se potraga za najdražim primjercima uvijek pretvori u mukotrpan posao vađenja beskonačnog broja autića iz košare? Jedna se mama dosjetila kreativnog rješenja!

Lauren, autorica bloga Lo and Behold Life, odlučila je za autiće u vlasništvu svojeg sina sagraditi pravu malu garažu, i to na zidu sobe njezina najdražeg automobilista. Rešetke drvenog držača za cipele odlučila je spojiti i iskoristi na potpuno drukčiji način nego što su zamišljen.


Spajanjem letvica dobila je plitku policu dovoljno veliku za rastuću kolekciju automobila, koju je pričvrstila na zid.

Ovaj projekt omogućio joj je da uvede red u svoj prostor istodobno izlažući impresivnu kućnu kolekciju autića pogledima. Ne samo da su tako svi autići okupljeni na jednome mjestu nego su zahvaljujući svojim bojama i efektan ukras na zidu sobe.

Ne samo to! Ova odlična ideja potaknula ju je i na poduzetnički pothvat, pa se danas unaprijed posložene police za sitnice poput autića mogu kupiti na njezinoj stranici! Izvrstan pothvat!

URADI SAM Izgradite za svoje klince simpatičnu kućicu od kartona!

Izvor: Good HouseKeeping

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:11