ovo stalno rade iskusne domaćice

Odjeća vam se skupila nakon pranja? Sve možete riješiti na jednostavan način i u samo sat vremena!

 /SHUTTERSTOCK

U posljednje vrijeme čini vam se da se nakon pranja vaša odjeća skupila u perilici rublja? Moguće je, no ništa nije izgubljeno. Krivci za takav scenarij obično su pogrešna temperatura ili pogrešan program na perilici. Iskusne domaćice sada su otkrile provjereni trik koji će vašu odjeću u kratkom vremenu vratiti u izvorno stanje.

image
/SHUTTERSTOCK

Postupak je sljedeći: dodajte toplu vodu i jednu šalicu dječjeg šampona u umivaonik. Zatim stavite skupljeni komad odjeće u vodu i povremeno lagano trljajte kako biste omekšali tkaninu. Nakon pola sata ili sat vremena izvadite majicu iz vode, ali bez ispiranja i cijeđenja. Dovoljno je odjeću nježno stisnuti kako bi izašao višak vode. Raširite ručnik na ravnu površinu i položite majicu na njega, a zatim zarolajte ručnik da upije višak vode.Tako zamotanu majicu ostavite dvadesetak minuta pa odmotajte ručnik. Raširite novi, suhi ručnik i na njemu rastegnite majicu što je više moguće. Ostavite majicu da se osuši na ručniku, a ako niste zadovoljni rezultatom, ponovite postupak.

Pogledajte video!

@realsimple This genius laundry hack will help revive any shrunken cotton clothing! #laundrytiktok #clotheshack #laundrytips #tshirthacks #laundryhack ♬ original sound - Real Simple
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 12:59