KRALJICA U SRBIJI

VIDEO: ROB JE VUKAO U KOČIJI NA REVIJI Severina bila u Beogradu, ali nije povela sina da ga tata vidi

 Instagram

Severina je bila posebna gošća na modnoj reviji Marka Mitanovskog u Beogradu koji je radio njezine kostime za turneju 'Dobrodošao u klub'.

Osim za Severinu, Mitanovski se proslavio šivajući kostime i za Lady Gagu. Kako je ovog vikenda predstavio svoju novu liniju, Severina je odlučila biti počasna gošća. No, kako pišu srpski mediji, cijeli događaj je zbog naše estradne kraljice kasnio sat vremena.

Kad se konačno pojavila na pisti, Severina nije hodala već ju je muškarac s maskom na licu i tetoviranog tijela vukao po pozornici.

Pjevačica nije hodala, pretpostavlja se, zbog nedavne operacije koljena zbog koje još uvijek koristi štake. No, kako ju je mladić vukao po pozornici sa zadovoljstvom je obula štikle s potpeticama koje ovih dana ne može nositi.

MILAN OGORČEN

Iako je bila u Beogradu, nije Milanu Popoviću dala da vidi sina na što on, prema sudskoj odluci donešenoj prošlog tjedna, ima pravo samo dva puta mjesečno.

Prema pisanju sprskog Kurira, brine ga što ne zna s kim je dječak dok je mama u Beogradu, a nije mu jasno zašto se Severina i dalje inati. Sina će vidjeti nadolazećeg vikenda kad će ga odvesti u Beograd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 19:11