NEVJEROJATNA OKRUTNOST

POJELE GA ŽIVOTINJE Kim Jong-un je smaknuo tetka bacivši ga u kavez sa 120 gladnih pasa!

Changa Song-thaeka su skinuli i bacili u kavez, zajedno s njegovih petero najbližih suradnika. Potom su u isti kavez pustili 120 pasa, koje su izgladnjivali tri dana, te im dopustili da zgrabe plijen i pojedu ga do posljednjeg zalogaja. To se zove 'quan jue', ili pasja egzekucija
 AFP

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un smaknuo je svoga moćnoga tetka Changa Song-thaeka na najokrutniji mogući način. Bacio ga je u kavez za 120 izgladnjelih pasa, stoji u izvješću lista bliskoga komunističkom režimu u Kini.

Kina je, naime, smaknućem drugog najmoćnijeg čovjeka Sjeverne Koreje izgubila važnog saveznika u toj zemlji i vjerojatno je objavila ovo izvješće u listu Wen Wei Po u želji da iskaže svoje nezadovoljstvo najnovijim događanjima u toj zemlji.

Kako javlja list Strait Times, Changa su skinuli do kože i bacili u kavez, zajedno s njegovih petero najbližih suradnika. Potom su u isti kavez pustili 120 pasa, koje su izgladnjivali tri dana, te im dopustili da zgrabe plijen i pojedu ga do posljednjeg zalogaja. To se zove 'quan jue', ili pasja egzekucija.

Rijel je o još jednoj od bizarnih i monstruoznih anegdota iz režima Kim Jong-una, koji iznenađuje okrutnošću svojih postupaka od preuzimanja vlasti krajem 2011. Kim je navodno pobio suradnike svoga tetka angažirajući streljački vod koji je koristio protuzračno oružje.

Kim Jong-un sa tetkom Chang Song-thaekom (lijevo)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:28