PROBLEMI S IZBORNIKOM

RASPAD SISTEMA U ORLOVA Kuzmanović napustio reprezentaciju, FFS želi maknuti Mihajlovića s klupe!

 Tom Dubravec / CROPIX

Nogometaš Intera Zdravko Kuzmanović više nema namjeru nastupati za reprezentaciju Srbije dokle god je Siniša Mihajlović izbornik. Veznjaka Intera naljutila je odluka Mihajlovića koji ga je u utakmici protiv Hrvatske na Maksimiru ostavio na tribinama.

Kuzmanović navodno nije htio raditi probleme izborniku uoči same utakmice, ali čim je susret na Maksimiru završio poručio je Mihajloviću da ga više ne zove u reprezentaciju, te je već u subotu napustio gnijezdo Orlova i vratio se u Milan.

- Bio je ljut, ali on je pristojan dečko i nije želio unositi negativnu atmosferu među igrače. Pričekao je da se utakmica završi, a zatim smireno kao veliki gospodin poručio Mihajloviću kako više ne želi igrati za reprezentaciju. Kuzmanović ne želi trpiti poniženja i više neće igrati za reprezentaciju dok je Mihajlović izbornik - rekao je izvor za srpski Kurir.rs.

S druge strane sprski Sport prenosi kako FFS, iako su mu nakon poraza Srbije u Maksmiru davao punu podršku izborniku, ipak jedva čeka da se riješi izbornika Siniše Mihajlovića. Aktualnom izborniku još uvijek nitko iz Saveza ništa nije priopčio kako se ne bi narušila atmosfera u reprezentaciji uoči utakmice protiv Škotske, ali vidno je razočaranje FFS-a dosadašnjim radom Mihajlovića. Mihajlović će tako najvjerojatnije ostati izbornik do kraja kvalifikacija, najviše zbog unosnog ugovora koji će se Mihajloviću u svakom slučaju morati isplatiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:15