NOVITET

PEUGEOT RCZ U novom izdanju još zavodljiviji

Peugeot je zategao bore RCZ-u koji na hrvatsko tržište dolazi u veljači po cijeni od 204.100 kuna

Peugeot RCZ donio je svjež vjetar u klasu sportskih coupea, a sada u novoj generaciji dolazi s novim licem. Karakteriziraju ga potpuno nova, sportska prednja maska, moćan stražnji kraj i karakteristične linije krova s dva izbočenja. Nova maska hladnjaka djeluje elegantnije s dvije mat kromirane trake oblikovana poput “oštrice samurajskog mača”.

Nova rešetka je naglašena nižim usisom zraka koji se proteže između prednjih svjetala karakterističnog izgleda. Prednja svjetla sastoje se od šest LED dioda oblikovanih u obliku kandži. Unutrašnjost i dalje pruža vozaču sportski i sjajno izrađen ambijent, a upotreba suvremenih materijala u kombinaciji s elegantnim detaljima pridonosi visokovrijednom dojmu.

Peugeot RCZ je oduvijek bio praktičan, posebno zbog velikog prtljažnog prostora kapaciteta 384 litara uz dodatni pretinac ispod poda (dodatnih 30 litara). Preklapanjem stražnjih sjedala povećava se maksimalni kapacitet vozila na 760 litara.

U motornoj ponudi Peugeota RCZ i dalje se nude 2,0-litreni HDi sa 163 KS, ručnim mjenjačem sa šest brzina i potrošnjom od 5,3 litre (227.100 kuna), 1,6-litreni THP benzinac sa 156 KS, ručnim mjenjačem sa šest brzina i potrošnjom od 6,4 litre (204.100 kuna) te isti motor, ali sa snagom od 200 KS ručnim mjenjačem sa šest brzina i potrošnjom od 6,7 litara (227.100 kuna).

Za ovu je priliku obogaćen i asortiman opreme kako bi vožnja bila što mirnija i sigurnija: tu su inteligentnu kontrolu proklizavanja u kombinaciji s ESP-om, Hill Start sustav…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:29