KAKAV LIK

VIDEO: SULUDA TRAMPA Ušao u kvartovsku trgovinu s aligatorom u kutiji pa ispalio: 'Mijenjam ga za 12 limenki piva'

 FWC

Fernando Caignet Aguilera je nepoznatim povodom spavao u jednom parku u Miamiju kada je ugledao aligatora dugog tek nešto više od jednog metra.

Iako je riječ o mlađem primjerku potencijalno opasnog reptila, mnogi bi dali petama vjetra kada bi ga ugledali, no ne i spomenuti Fernando.

Odmah mu je sinula bizarna ideja pa je životinju zgrabio i strpao je u kartonsku kutiju te otišao s njom u obližnju trgovinu. Prodavaču je ponudio suludu trampu - aligatora za pakiranje s 12 limenki piva.

Na blagajni je bio odbijen pa je nekolicini ljudi ispred trgovine pokušao prodati reptila. Nije poznato koliko je novca tražio, ali ni tu nije imao uspjeha.

Prodavač je u međuvremenu nazvao policiju koja je ubrzo stigla da vidi o čemu je riječ. Fernandu su napisali globu zbog 'protuzakonitog izlova, posjedovanja i pokušaja prodaje aligatora', a životinju su predali lokalnim zoolozima iz Komisije za zaštitu riba i divljih životinja (FWC), piše Tampa Bay Times .

Glasnogovornik komisije Jorge Pino kaže da je aligator prebačen na drugu lokaciju te da je zatečen u dobrom stanju. Upozorava da i ovaj manji primjerak ljudima može predstavljati opasnost.

Na kraju kaže da se ne sjeća sličnog slučaja u karijeri. 'Ali u Miamiju me ništa više ne može iznenaditi', dodao je Pino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:45