Džepni punjač za mobitel

Kada punjenje započne upali se signalna lampica

Svaki uređaj koji radi na baterije prestat će radit baš onda kada vam najviše zatreba, a zamjenske baterije ili mogućnosti punjenja baš za inat tada neće biti. Tako je i sa mobitelima. Ako imate punjač nemate ga gdje ukopčat, a ako imate pri ruci izvor struje zasigurno u džepu nemate punjač. Ovaj uređaj vrlo učinkovito rješava takve probleme.

Jednostavno i praktično

Dr. Omar (da, tako se zove marka) džepni punjač za mobitele tek je nešto veći od obične AA baterije iz koje crpi struju kako bi napunio vaš mobitel. Masa mu je zanemarivo mala i vrlo je kvalitetno izrađen, od metala. Dostupan je u nekoliko boja.

Upotreba uređaja je trivijalna. Odvrnete čep na dnu i umetnete (po mogućnosti ne praznu) AA bateriju. Potom odaberete jedan od pet priloženih konektora koji odgovara vašem mobitelu, jedan kraj uključite u punjač, drugi u mobitel i čim zasvijetli crveno svjetlo na vrhu uređaja punjenje će započeti.

Ono što vas vrlo vjerojatno zanima je koliko se može pričati nakon što se mobitel napuni jednom AA baterijom. Odgovor drastično varira od mobitela do mobitela, ali naše testiranje na tri različita mobitela pokazalo je da ćete bez problema obaviti jedan razgovor od pet minuta prije nego se mobitel ponovo isprazni.

Stavi u torbu i zaboravi

Punjač i baterija imaju masu od niti 50 grama što znači da ih bez problema možete staviti u torbu i zaboraviti na njih do prve krizne situacije. Čak i ako vam jedna AA baterija nije dovoljna puno lakše je naći kiosk i kupiti par baterija nego pronaći punjač i izvor struje.

Ovaj uređaj nije ni po čemu spektakularan do prve prilike kada vam se isprazni mobitel. Tada ćete shvatiti koliko je praktičan i koristan te kako ga uvijek treba imati uza sebe.

Related content
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:15