Zakon pokloni do 99 kuna! (1. dio)

Key finder

Kada imate samo 100 kuna i morate nekom kupiti poklon često je jako teško naći nešto što je prikladno, dobro i ne izgleda jeftino. GameLand vam donosi seriju članaka sa poklonima do 99 kuna (dakle još vam ostane kuna za Čunga lungu :)). Ne samo da ćemo vam pomoći da pronađete što bolji poklon već će vam naši prijatelji iz Hoću to shopa pokloniti koji god poklon želite iz ovih članaka ako se priključite našem natjecanju.

Čuvar ključeva

[SinglePic not found]Ovaj retro poklon će oduševiti sve zaboravljive ljude. Iako je namijenjen lakom pronalasku ključeva možete ga zakačiti za bilo koji “mobilni” predmet koji često gubite. Kada vam nestanu ključevi sve što trebate je fućkati duže od dvije sekunde i ovaj čuvar će se za tili čas oglasiti. Privjesak je velik oko 6cm pa malo teže stane u džep od traperica, ali s druge strane barem nećete zaboraviti da su vam ključevi u džepu.

Sjajan univerzalan poklon koji možete pokloniti gotovo svakome.

Cijena: samo 85 kuna (sa baterijama)

Gdje kupiti? Hoću to – čuvar ključeva

Hacky sack loptica

[SinglePic not found]Što se sa ovom lopticom može zasigurno ste vidjeli u američkim filmovima (Freddie Prinze Jr. u ulozi Zacka u She’s All That se poglavito iskazao izvodeći pomalo gay performanse u nekom alternativnom umjetničkom bircu). Budite uvjereni da vi nećete moći izvoditi sve te trikove jer je stvar teža nego što izgleda na filmu, no ono što smo ustanovili jest da hacky sack može poslužiti i kao anti-stres loptica Dakle svojevrstan 2-u-1 proizvod za zaista male novce.

Ovo baš i nije poklon za cure, smotani dečki (op urednika: geekovi!) bi se možda mogli uvrijedit da pokušavate napravit nogometaše od njih, ali ako znate kakvog macho muškarca ovo je poklon za njega! I ne, proizvod nije dobavljiv u crveno-bijeloj varijanti.

Cijena: samo 55 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – hacky sack loptica

Instant snijeg iz konzerve

[SinglePic not found]Totalno prigodan poklon! I vjerovali ili ne može se koristiti više puta. Zaboravite na snijeg iz spreja ili stiropor – ovo je prava stvar Otvorite kanticu sa snijegom i istresite ju u neku veću posudu te pomiješate sa vodom. Od 20g praha dobiti ćete litru i pol snijega. Kroz par mjeseci se stvar osuši, i ako uspijete sakupiti prah moći ćete ga upotrijebiti i sljedeće godine. Naravno umetni snijeg nije jestiv, ali kako dobro zadržava vodu možete ga posipati po cvijeću kako bi imalo dovoljno vlage.

Cijena: mizernih 45 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – instant snijeg

Čaše od leda (cool shooters kalup za led)

[SinglePic not found]Jednom kada organizirate party s ovim čudom ekipa će pričati o tome narednih godinu dana! Dakle, radi se o silikonskom kalupu u koji ulijete vodu ili kakvo piće, i kada se stvar zaledi dobijete četiri male čaše za žesticu – shooterse. Pretpostavljamo da niste bili pažljivi na satu kemije pa ćemo vam ponovit neke stvari. Rakija i slična pića se NE mogu smrznuti, pa niti ne pokušavajte. Nego napravite čašu od recimo Cole pa ulijete rum.

Fenomenalan poklon domaćinu za bilo koji tulum, house warming party ili sličnu prigodu.

Cijena: 95 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – cool shooters

Cyber clean

[SinglePic not found]Vaša tipkovnica je prljavija od WC-a! Ako to do sada niste znali tada je vjerojatno još i prljavija. Ako ste pak pokušali čistiti tipkovnicu (ili mobitel) uskoro ste shvatili da to baš i nije jednostavno jer oprati ih nije moguće, a niti zavući nešto u svu silu rupica i udubina. Cyber clean ne samo da čisti stvari već ga je i zabavno koristiti. Radi se o želatinastoj masi koju nagurate u tipkovnicu te potom izvučete van. Pokupiti će svu nečistoću, pobiti bakterije i još k tome lijepo miriši! Sredstvo je namijenjeno višestrukoj upotrebi.

Ili nabavite ovo čudo ili si kupite novu tipkovnicu svako nekoliko mjeseci jer bez pretjerivanja tipkovnica je pravo leglo bakterija i zaraza (ne, ne znamo je li se i svinjska gripa skriva u vašoj tipkovnici).

Cijena: totalno prihvatljivih 85 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – cyber clean

Space invaders kalup za led

[SinglePic not found]Još jedan kalup za led, ali ovaj puta za drugu publiku. Pretpostaviti ćemo da se vaš voljeni geek baš i ne voli družiti na kojekakvim tulumima gdje se ispijaju žestice. Ne brinite, imamo rješenje! On u toplini svojeg doma (dok igra WoW) Colu (ili Red Bull) može hladiti ledom u obliku Space Invadersa tj. u obliku maskote GameLanda!

Silikonski kalup za 24 kockice leda vratit će vas u djetinjstvo kada nije bilo CoD-a, Simsa i sličnih igara već samo Space Invadersi na automatima!

Fenomenalan poklon za svakog geeka!

Cijena: samo 75 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – kalupi za led Ice invaders

Uskoro slijedi još zakon poklona do 99 kuna, a svaki od ovih poklona možete osvojiti na našem natjecanju!.

Obevezno pročitajte Zakon pokloni do 99 kuna! (2. dio) i Zakon pokloni do 99 kuna! (3. dio).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:36