Zakon pokloni do 99 kuna! (2. dio)

Desktop partneri

Nastavljamo sa serijom odličnh poklona koji koštaju maksimalno 99 kuna. Uz malo truda može se pronaći zaista dobar poklon za male novce. Ako ste propustili obavezno pročitajte prvi dio članka o poklonima do 99 kuna. I ne zaboravite – ako komentirate članke na GameLandu možete osvojiti jedan od recenziranih poklona po vlastitom izboru!

Samonapajajuća svjetiljka

[SinglePic not found]Već smo na GameLandu pisali o ovoj stvarčici i moramo napomenuti da se radi o ekstremno korisnom uređaju koji u kriznim trenutcima spašava glavu. Gospodin Murphy kaže da baterije u nekom uređaju traju do onog trenutka do kada vam uređaj zaista ne zatreba. E pa ovo je prilika da gospodinu Murphju pokažete srednji prst!

Svjetiljku valja tresti (ne pretjerano jako, nema potrebe) tridesetak sekundi kako bi je napunili i onda dobijete par minuta sasvim solidnog svjetla. Ne radi se o magiji već o elektromagnetskoj indukciji. Da, da znamo booooooring.

Uglavnom, praktična i opaka stvarčica!

Cijena: mizernih 85kn s obzirom koliko ćete uštedjeti na Duracellkama

Gdje kupiti? Hoću to – samonapajajuća svjetiljka

Mala Rubikova kocka (privjesak za ključeve)

[SinglePic not found]Da budemo potpuno iskreni nikada nismo shvatili u čemu je štos s tom Rubikovom kockom. Slažeš, slažeš, okrećeš, slomiš prste i na kraju složiš. I što onda? Niš’! No, da ne duljimo ako znate osobu koja voli slagati stvarčicu u punoj veličini ova umanjena, džepna inačica će ju sigurno razveseliti. Veličina kocke je 3x3x3cm što znači da ne žulja baš jako u trapericama, ali mi na njoj ne bismo sjedili.

Cijena: prihvatljivih 75 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – Rubikova kocka – privjesak za ključeve

Desktop (obezglavljeni) partneri

[SinglePic not found]Da, dragoj ili dragome možete kupit običan okvir za slike i unutra staviti svoju sliku. No, to može svatko, ali svatko zasigurno nema ovaj gadget. Dakle, slikate se, izrežete svoju glavu, koja nadamo se nije baš gigantska i umetnete je u ovu plastičnu figuru muškarca/djevojke koji će potom sjediti na monitoru ili polici vaše voljene osobe te ju stalno podsjećati da mislite na nju (op. urednika – ne pretjeruj s patetikom!).

Ovaj poklon je apsolutno savršen za sve one koji su dovoljno dugo u vezi da nešto moraju kupiti, a nisu dovoljno dugo da mogu kupovat neke intimne poklone. Znači, s ovim ćete teško pogriješiti ili poslati pogrešnu poruku.

Cijena: samo 75 kuna (fotkanje nije uključeno u cijenu)

Gdje kupiti? Hoću to – Desktop partneri

Sudoku WC papir

[SinglePic not found]Nakon podosta razmišljanja moramo reći da je ovo ipak pomalo perverzan poklon. Kao što na slici možete vidjeti to je upravo ono što i mislite da jest. Pravi pravcati WC papir s kojim, da oprostite, brišete guzicu na kojem su ispisane sudoku 9×9 tablice. Ako se nas pita WC nije mjesto za rješavanje sudokua, ali ako je suditi prema hrpi časopisa koje mnogi imaju u kupaoni tada mi vjerojatno nismo u pravu. Nemamo pojma koliko komada sudokua je u jednoj roli niti koliko će vam “seansi” trebati da sve riješite, ali moramo reći da je papir prilično mekan.

Cijena: 65 kuna po roli

Gdje kupiti? Hoću to – Sudoku WC papir

Biljka u jajetu

[SinglePic not found]Znate da kažu kako treba imati barem jednu biljku na stolu ili u prostoriji. Upijaju štetna zračenja, proizvode kisik, zelena boja opušta, imate osjećaš da se o nekomu (a zapravo o nečemu) brinete i tako to. E upravo ta briga je gadna stvar jer biljke imaju tendenciju uvenuti kada ih ne zalijevate. I ovoj biljci treba voda, ali morate priznati da je prilično cool što raste iz jajeta pa možda će vas to potaknuti da je češće zalijevate i brinete se o njoj. Jaje je prosječne veličine, ali ne brinite se, teško da će ga biljka prerasti. I ne, ne znamo koja točno vrsta biljke je u pitanju.

Cijena: minimalnih 65 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – Egglings

Obevezno pročitajte Zakon pokloni do 99 kuna! (1. dio)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:56