Zakon pokloni do 99 kuna! (3. dio)

USB pnic button

Donosimo i treći dio serije članaka o odličnim poklonima koji koštaju maksimalno 99 kuna. Najbolje smo ostavili za kraj i osigurali neke popuste za vas! Požurite u dućane dok još nije totalna ludnica i kupite nešto za svoje prijatelje i najmilije. Ako ste propustili obavezno pročitajte prvi i drugi dio članka o poklonima do 99 kuna. I ne zaboravite – ako komentirate članke na GameLandu možete osvojiti jedan od recenziranih poklona po vlastitom izboru!

Vibrirajuća patkica za kadu

[SinglePic not found]Kada ste bili mali roditelji su vam sigurno kupovali razne brodiće i patkice s kojima ste radili totalni nered u kupaonici dok su vas kupali u kadi. Samo zato što ste sada stariji ne znači da ne možete imati malu žutu patkicu koja pliva pored vas dok se opuštate u ugodnoj toploj vodi. No, ova patkica ima i jednu posebnu mogućnost – ona vibrira! S obzirom da je GameLand skroz pristojan site nećemo ulaziti u detalje oko spomenute funkcije i čemu ona (može) služiti jer ćete to vjerojatno i sami zaključiti. Patka je naravno žuta i izgleda very cute.

Idealan poklon za cure koje imaju smisao za humor!

Cijena: totalno mizernih 75 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – Ljubavna patkica

Ledena pivska krigla

[SinglePic not found]Malo je teže sa slika vidjeti koliko je ova krigla cool, ali vjerujte nam jednom kada isprobate ovu kriglu, piti ćete samo iz nje. Dakle krigla ima duple stjenke u kojima se nalazi specijalna tekućina koja se smrzne kada kriglu stavite u frizer. Kada izvadite kriglu iz frizera i u nju ulijete svoje omiljeno piće ono će biti optimalno rashlađeno, a s obzirom da je krigla prilično velika ne morate sve na brzinu popiti jer će piće biti hladno puno duže nego kada koristite led + nećete si razvodnjavati piće.

Zaista jeftin i univerzalan poklon za gotovo svaku prigodu.

Cijena: skoro pa besplatno, 55 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – ledena pivska kriglaKomarac

[SinglePic not found]Ovo ni slučajno ne kupujte ljudima tankih živaca! Malu plastičnu spravicu tj. komarca valja sakriti u sobi u kojoj “žrtva” spava i kada se svjetla ugase komarac će početi zujat, kako to već komarci i rade. No, kada se svjetlo upali, tj. kada se čovjek digne iz kreveta da ubije komarca, on će se utišati. I tako u nedogled, dok se ne potroše baterije ili netko totalno ne poludi. Baterije su uključene u cijenu tako da mučenje može odmah početi!

Cijena: 85 kuna

Gdje kupiti? Hoću to – Mosquito

USB panic button

[SinglePic not found]Možda najbolji od svih odličnih poklona koje smo vam pripremili! Sa slike će vam biti sasvim jasno o čemu se radi – o gigantskom crvenom gumbu kakav najčešće možete vidjeti u filmovi kada se lansiraju razni projektili, bacaju nuklearne bombe ili zatvaraju neka gigantska vrata. Ne, s ovim gumbom ne možete pokrenuti nuklearni napad na neku omanju državu koja vam ide na živce, ali možete za tili čas sa ekrana sakriti pornografiju, igre i sličan sadržaj koji baš nije pogodan za gledanje tijekom radnog vremena (ili kada vam starci uđu u sobu). Uz pomoć priloženog softvera na ekranu će se trenutno prikazati slika Worda, Excela ili nekog sličnog totalno dosadnog programa. Sigurni smo da će pravi geekovi među vama odmah pitati: “može li se gumb isprogramirati da radi ovo ili ono?”. Može, ali s tim ćete se morati sami pozabaviti.

Gumb izgleda opako i impresivno na svakom stolu i po našem izboru je najbolji od svih opisanih poklona!

Cijena: 115 kuna – da, da, znamo da smo rekli “pokloni do 99 kuna”. Ali pazite sada! Kada kupujete ovaj gadget samo šapnite prodavaču na uho “GameLand” i dobiti ćete 14% popusta tj. USB panic button za samo 99 kuna (ponuda vrijedi do 31.12.2009.)!

Gdje kupiti? Hoću to – USB Panični gumb

Neocube

[SinglePic not found]Na prvi pogled vam se ovaj poklon može činiti totalno dosadnim, ali vjerujte nam nije! Sasvim je jasno da se pitate tko normalan bi htio kupiti 216 malih, okruglih magneta. No imajte na umu da ovo nisu obični magneti već posebni, izuzetno jaki magneti koji vam omogućavaju da s njima izrađujete razne predmete i umjetnički se izražavate. Naravno ne moramo niti napominjati da ih nije pametno približavati bilo kakvoj elektronici niti magnetnim karticama kao niti maloj djeci koja će ih vrlo vjerojatno pojesti.

Odlično za otklanjanje stresa i da imate neku zanimaciju kada ste nervozni.

Cijena: 165 kn (znamo, nije baš 99 kuna, ali kada isprobate Neocube neće vam biti žao potrošenih novaca)

Gdje kupiti? Hoću to – Neocube

Obevezno pročitajte Zakon pokloni do 99 kuna! (1. dio) i Zakon pokloni do 99 kuna! (2. dio) i ne zaboravite – ako komentirate članke na GameLandu možete osvojiti jedan od recenziranih poklona po vlastitom izboru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:27