Indie igra Warlocks vs Shadows se na Steamu prodaje bolje od nekih AAA naslova

Indie igra Warlocks vs Shadows se na Steamu prodaje bolje od nekih AAA naslova

One More Level i Frozen District su najavili kako je njihova igra Warlocks na Steamu uspjela prodati više primjeraka od AAA igara kao što su Far Cry 4 i Assassin’s Creed: Rogue.

Ovo je lijep pokazatelj koliko je ljubitelja igara različitih žanrova i da nije potrebno uložiti milijune dolara da bi igra bila dobra i privukla publiku.

Warlocks vs Shadows je akcijski RPG s pixel grafikom u kojem jurite kroz nivoe i mlatite neprijateljska čudovišta, istražujete nove dimenzije, skupljate blago, a sve to činite sami u singleplayeru ili s prijateljima u kooperativnom načinu igranja ili izazivate prijatelje na dvoboj. U nastavku pogledajte trailer koji će vam dočarati točno kako ovaj indie naslov izgleda.

“Vjerujemo da novo ime (Warlocks vs Shadows) bolje pokazuje kakva je igra. Vi preuzimate ulogu vješca, ubijate horde neprijatelja iz sjene, a to možete osim u singleplayeru učiniti i u co-op modu. Također, neće biti boljeg trenutka za ovu promjenu jer igru prepoznaje sve veći broj igrača i medija. Zato smo iskoristili priliku i dali igri novo ime dok je još u ranoj fazi razvoja u Early Accessu”, rekli su iz razvojnog tima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:00