VELIKA INVESTICIJA

Jako Andabak ulaže dva milijuna eura u hotel u zakupu Britanaca, sportski program organizirat će trener Andyja Murrayja

Jako Andabak
 Neja Markicevic / CROPIX

Po dovršetku investicije od dva milijuna eura, hotel Alan u Starigradu Paklenici poslovat će pod nazivom Alana Beachclub, i to pod brendom britanske agencije Neilson specijalizirane za aktivni odmor, doznajemo iz Bluesun hotela u vlasništvu Jake Andabaka.

Negdje do mjeseca svibnja, za kada je zakazano otvorenje, hotel će imati novi bazen, rekonstruirani deseti kat zgrade s cocktail barom i panoramskim pogledom, četiri dječja kluba i šest novh teniskih terena s umjetnom travom, rasvjetom i tribinama, a organizator programa bit će bivši trener Andyja Murrayja, Mark Petchey.

Osim toga, preuređeni Alan imat će i novi mini golf teren, vanjske stolove za stolni tenis te veliki unutarnji prostor za fitness.

“Neilson je 2015. i 2016. dobio nagradu British Travel Award kao najbolja kompanija u kategoriji sportskog turizma, a ovu su destinaciju odabrali zbog svih prirodnih prednosti i sadržaja koji se nude gostima”, stoji u priopćenju Bluesun hotela.

Britanska će agencija pritom u Hrvatsku dovesti i 70 članova vlastitog osoblja, od čega 30 babysitterica i 40 trenera različitih sportskih aktivnosti, a dovoze i ukupno 18 šlepera sportske opreme vrijednosti 600 tisuća funti. Gostima hotela na raspolaganju će biti 300 plovila - od kajaka, surf daski, preko laser jedinica do katamarana i glisera za vuču skijaša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:23