KONTROVERZNI POLJUBAC

OVO SU FOTOGRAFIJE KOJE SU RUSIJU DIGLE NA NOGE Gay reprezentativci ili samo prijatelji?

Ruski nogometni reprezentativci Aleksandar Aleksandrovič Kokorin, igrač moskovskog Dinama, i Pavel Konstantinovič Mamajev iz gradskog rivala CSKA, fotografirani su kako se ljube i izmjenjuju nježnosti tijekom božićnih praznika u Miamiju. Fotografije Kokorina i Mamajeva sa zajedničkog odmora u Americi izazvale su buru reakcija u Rusiji, ali i diljem svijeta. Pitanje koje se odmah postavilo je da li su njih dvojica - ljubavni par?

Zabranjena gay parada

Rusija nije zemlja u kojoj biste tek tako objavljivali fotografije s kojih bi se vidjelo da ste homoseksualac: gay parada je zabranjena pojava u Moskvi, a gay nogometaši također nisu dobrodošli u Rusiji. Zbog toga se ipak smatra da dvojica nogometnih kolega ne bi na ovaj način objavljivali svoju eventualnu ljubavnu vezu. Kokorin (21) i Mamajev (24) nisu samo “neki nogometaši” iz Rusije. Oni su ruski nogometni reprezentativci pa je, vjeruju mnogi, posljednja stvar koju bi učinili bilo objavljivanje intimnih fotografija na internetskim društvenim mrežama. No, opet, izgleda da se upravo to dogodilo. Opušteno druženje nije strano heteroseksualnim mladićima, ali nije baš uobičajena pojava da takvi prijatelji leže jedan na drugom goli u kadi. Upravo je ta fotografija i izazvala najviše polemika. Njihov poljubac se za tren proširio internetom, a na reakciju aktera još se čeka.

U kadi prepunoj pjene

Činjenica da su njih dvojica objavili svoje slike na kojima se grle i ljube na ulicama Miamija, ali i iz hotelske sobe, i to iz kade prepune pjene, dovoljna je za brojna nagađanja. No, kako nisu potvrdili da su u homoseksualnoj vezi, pojavila se i verzija po kojoj su njih dvojica zapravo samo odlični prijatelji koji su se samo htjeli našaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:48