MOVE ON

Ekipa filma Move On snima u Hrvatskoj - traže se partijaneri na području Rijeke

Move On, prvi film uopće koji je otvorio publici mogućnost da utječe na njegov sadržaj, stiže u Hrvatsku. Kako doznajemo ekipa bi već ovaj tjedan trebala snimati na lokacijama blizu Rijeke.

Između ostaloga i scenu velikog partyja dio koje imaju priliku biti i svi koji se vole dobro zabavljati, a ujedno ih zanima kako je to biti na pravome filmskom setu. Prijava je jednostavna, treba samo poslati ime i prezime te kontakt broj na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Scena se snima ovaj petak, 3. kolovoza, a možete povesti i prijatelje jer ima mjesta za preko 500 osoba.

Podsjetimo, film se snima u osam zemalja u suradnji s Hrvatskim i Deutsche Telekomom. Govori o putovanju glavnog lika Europom na koje ga vodi njegov zadatak - isporuka misterioznog kovčega kojeg mora čuvati po cijenu života. Okupio je zaista impresivnu ekipu: glavni glumac Mads Mikklsen ove je godine osvojio Zlatnu palmu u Cannesu, redatelj Asger Leth je višestruko nagrađivan redatelj između ostaloga i autor kultnog dokumentarca Duhovi Cite Soleila, a Matt Greenhalgh je autor scenarija filma „Control“.

I dok filmsku ekipu nestrpljivo očekujemo u Hrvatskoj pogledajte kako je bilo u na dosadašnjim snimanjima u Nizozemskoj, Austriji, Slovačkoj i Mađarskoj.

Slika1 (Austrija): Glavni glumac i dobitnik ovogodišnje Zlatne palme u Cannesu za najboljeg glumca, Mads Mikklesen u Bečkoj operi.

Slika2 (Austrija): s lijeva na desno; Mads Mikkelsen, poznati austrijiski glumac Karl Merkatz te redatelj filma Asger Leth

Slika3 (Slovačka):Slovačka glumica Gabriela Marcinkova, koja je među brojnim kandidatkinjama odabrana za glavnu žensku ulogu.

Slika4 (Slovačka): Mads Mikkelsen i Gabriela Marcinkova negdje u bespućima Slovačke

Slika5 (Austrija): Redatelj i ekipa pregledavaju snimke iz bečke opere

Slika 6 (Austrija): Redatelj i gl.glumac ispred opere u Beču

Slika7 (Mađarska): Snimanje scene vjenčanja u Mađarskoj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:36