LUX-FACTOR

Otkrivamo: Poznati s mlađom kožom bez injekcija i botoxa?

Što koriste Antonija Šola, Ecija Ivušič, Martina Ješe te mnogi drugi Hrvati za glatku i sjajnu kožu bez bora?

Svaki put kada vidimo Antoniju Šolu, oduševljeni smo njezinom pomlađenom i zategnutom kožom. U zadnje vrijeme put do glatke kože bez bora. pronašle su i mnoge druge Hrvatice.

Otkrili smo da njihova tajna leži u Lux-Factor 4D HYALURON KREMI PROTIV BORA koju redovito koriste zadnjih nekoliko mjeseci. Dosta smo čuli o toj čudesnoj kremi, međutim sada smo prvi uočili dramatične rezultate.

ŠTO ČINI OVU KREMU TAKO UČINKOVITOM?

Sa starenjem i izlaganjem kože, štetnim vanjskim učincima, sadržaj hijaluronske kiseline počinje naglo opadati, što znači da naša koža gubi sjaj i postaje suha. Tada se na licu počinju pojavljivati bore i koža postaje labava.

Iako scenarij majke prirode sugerira nemoguću misiju u zadržavanju mladenačke kože, Lux-Factor krema protiv bora ima rješenje. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, koja je važan sastojak kožnog tkiva, ova krema kožu čini elastičnom i podatnom te pomaže u procesu nastajanja kolagena i elastina u koži.

Hijaluronska kiselina ima i nevjerojatnu sposobnost da zadrži vodu u tkivu kože. Samo jedna čestica hijaluronske kiseline na sebe veže do tisuću puta težinu vode! To znači da s hijaluronskom kiselinom možemo računati na beskrajno navlaženu i zategnutu kožu.

Tako od sada na prirodan način možete obnoviti zalihe hijaluronske kiseline i zaustaviti daljnje starenje kože.

INTENZIVNA KREMA ZA POMLAĐIVANJE S BOTOX UČINKOM

Znanstvenici su dugogodišnjim razvijanjem patentirane LUX-FACTOR ANTI-WRINKLE FORMULE uspjeli razviti kremu, koja koži vraća dragocjene količine hijaluronske kiseline. S učinkovitim biotskim djelovanjem 4D HYALURON krema protiv bora potiče kožu da bolje apsorbira hijaluron u dublje slojeve kože i na taj način popunjava bore iznutra.

Iz tog razloga Lux-Factor fomula protiv bora 100 % prirodnim hijaluronom europskog podrijetla pruža dugotrajnu hidrataciju kože i mladenački izgled lica. Nakon uporabe kreme, koža je vidljivo pomlađena i sjajnijeg izgleda.

ZAŠTO SU ANTONIJA ŠOLA, MARIJA KRPAN, MARTINA JEŠE I MNOGE DRUGE HRVATICE IZABRALE LUX-FACTOR KREMU PROTIV BORA, A NE BOTOX INJEKCIJE ILI SKUPE OPERACIJE?

Intenzivne metode pomlađivanja kože s botox injekcijama gube na popularnosti jer ih prati visoki rizik od štetnih nuspojava. U medijima svakodnevno pratimo neuspjele pokušaje poznatih osoba, koje injekcijama i skupim operacijama žele vratiti mladenački izgled kože. Rezultati su često bizarni i zastrašujući.

Mnogo sigurniji i bolji izbor je dokazano učinkovita LUX-FACTOR 4D HYALURON krema protiv bora, koja na prirodan i potpuno siguran način kroz biološko djelovanje na stanične stjenke izglađuje bore i na taj način sprječava daljnje starenje kože i održava njezin mladenački izgled.

LUX-FACTOR 4D HYALURON djeluje na bore iznutra i sprječava daljnje starenje kože. Na taj način, osigurana je bolja struktura kože bez opasnih i trajno štetnih posljedica, kakve mogu izazvati injekcije ili estetske operacije zatezanja kože.

OPREZ PRED KREMAMA KOJE OBEĆAVAJU ČUDA, A NISU KLINIČKI TESTIRANE!

Kreme s hijaluronskom kiselinom postale su apsolutni trend u kozmetićkoj industriji. Na tržištu se pojavilo mnogo proizvoda koji obećavaju pomlađivanje kože i manje bora međutim mnogi korisnici nisu zadovoljni rezultatima koja su im u startu obećana.

Mnogi proizvođači tvrde da njihov proizvod djeluje, a za to nemaju dokaze niti imaju odgovarajuće certifikate koji garantiraju klinički ispitane sastojke u kremi.

Srećom, sada je dostupna Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora, koja prema riječima mag. farmacije Jasne Martinjak ima sve potrebne certifikate, sadrži samo prirodne sastojke te je klinički i dermatološki ispitana i potpuno sigurna za korištenje bez štetnih nuspojava.

Mag. farmacije nam je priznala: » I sama, za njegu lica koristim Lux-Factor 4D hijaluronsku kremu protiv bora i toplo je preporučam svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten!«

Lux - Factor 4D Hyaluron krema protiv bora testirana je na 800 žena pri čemu se pokazalo da redovitom korištenjem kreme, izražene i duboke bore te tanke linije smanjio su se za 80% u samo 2 tjedna. Također se ustanovilo da je njihova koža i do 60% više hidratizirana. Čak i korisnici sa najosjetljivijom kožom nisu imali nikakvih iritacija ili neugodan osjećaj na koži.

Nakon jednomjesečne terapije s Lux - Factor hijaluronskom kremom protiv bora, korisnice nisu željele koristiti ni jednu drugu krema protiv bora.

NEVJEROJATNI REZULTATI NAKON SAMO 2 TJEDNA REDOVITOG KORIŠTENJA KREME!

Antonija Šola:

Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi. Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana. Ja sam svoj "faktor" pronašla, jeste li vi našle svoj?

Ecija Ivušić

" Od bora priznajem samo smijalice, zato koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora. Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti.˝

Martina Ješe, dizajnerica modnog brenda Cataleya by Martina Ješe

'' Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tokom dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučam svima jer je zaista odlična! ''

KAKO DO DOKAZANO NAJUČINKOVITIJE KREME PROTIV BORA LUX-FACTOR?

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora po promocijskoj cijeni s više od 50% popusta, samo na http://lux-factor.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:48