HOK EXPRESS KARTICA

Što je HOK Express?

Bez obzira na to jeste li na odmoru u Hrvatskoj ili inozemstvu, bilo u slučaju nesreće ili kvara na vozilu, spašeni ste imate li HOK Express karticu.

Riječ je o dva osiguravateljska proizvoda u jednom, najbržoj asistenciji te osiguranju vozila, kojim Hrvatska osiguravajuća kuća (HOK) od početka srpnja vaše putovanje čini znatno bezbrižnijim.

Vlasnicima HOK Express kartice osigurava se naime popravak ili vuča vozila u Hrvatskoj i inozemstvu u slučaju nesreće ili kvara, zamjensko vozilo bez obzira na krivnju za prometnu nezgodu ili u slučaju kvara u Hrvatskoj, zamjensko vozilo bez obzira na krivnju za prometnu nezgodu u inozemstvu, kao i otključavanje ili odvoženje vozila u slučaju zaključanog ili izgubljenog ključa u Hrvatskoj i inozemstvu. Jednako tako, osigurat će vam dostavu goriva u slučaju da ostanete bez njega, kao i vuču vozila u slučaju pogrešnog goriva.

Osiguravaju vam ne samo pokriće troškova povratka i smještaja u slučaju nezgode ili kvara u Hrvatskoj ili inozemstvu, nego i u slučaju nezgode u inozemstvu dodatno pokriće različitih troškova. Korisnik kartice osiguran je od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) bez obzira je li u trenutku nesretnog slučaja upravljao vozilom ili ne, a pobrinuli su se i za vrhunsku pravnu zaštitu vodećih pravnih stručnjaka u Hrvatskoj.

Kako do HOK Express kartice koja će vam značajno ublažiti situacije koje bi vam inače ozbiljno zagorčale godišnji odmor, važan poslovni put ili svakodnevicu? Nazovite 0800/50-80 i saznajte sve potrebne detalje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:06