OVAJ PUT NIJE U OPOZICIJI

Sinovčić: Davore, ako budeš potrčko, evo ti na zimu novog rata!

'Šuker se mora othrvati, otrgnuti struji koga ga je postavila. Ne smije dopustiti da ga kontroliraju.Ako ti kao Šuker budeš potrčko, onda nisi zaslužio biti predsjednik'
 Ronald Goršić/CROPIX

Za razliku od zadnjih Skupština HNS-a, kada se čelnik Reno Sinovčić uglavnom sukobljavao sa neistomišljenicima, ovaj put je čelnik Zadra djelovao zadovoljno.

- Zadovoljan sam što je Marković otišao. Prvi put sam glasova za predsjednika, ako su ga ljudi odabrali, nema razloga da ne postigne kvalitetan rezultat. Nisam u opoziciji, glasova sam nakon 14 godina za predsjednika, ali vidjet ću hoću li za pet dana požaliti. Ja i ne znam njegov program i kako će voditi Savez. Dajem mu podršku u dobroj vjeru, nadam se da će se staviti u poziciju nogometa i raditi u njegovom interesu. Vidio sam da Šuker ima viziju i da će on pokušati biti pravi predsjednik, ali ako bude prijevara, naravno da ću opet biti protiv. Šuker se mora othrvati, otrgnuti struji koga ga je postavila. Ne smije dopustiti da ga kontroliraju. Ako se ne bude mogao othrvati, evo ti na zimu opet rata. Ako ti kao Šuker budeš potrčko, onda nisi zaslužio biti predsjednik. Šimac je dobar čovjek za izbornika - rekao je Reno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:47