LPG ENDERMOSPA CENTAR

Tretmani ljepote u LPG EndermoSpa centru

RMF Biocybernetic tretmani u LPG EndermoSpa centru

LPG EndermoSpa centar prvi je centar u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi ima i RMF BioCybernetic uređaj – jedinstveni uređaj za tretmane tijela i lica koji je zbog svojih sjajnih i brzo vidljivih rezultata postao jedan od najtraženijih uređaja u europskim centrima ljepote.

RMF BioCybernetic tretmani potpuna su novost u svijetu ljepote i njege tijela i lica. Iako je ova metoda potpuno nova u svijetu ljepote, proizašla je iz desetljeća rada i istraživanja u medicini u laboratorijima u Njemačkoj i Italiji i za sve rezultate postoje kliničke i znanstvene studije.

Ovim uređajem mogu se raditi učinkoviti tretmani smanjenja celulita i tjelesne masnoće, učvršćivanja kože, podizanja i učvršćivanja grudiju, prirodni lifting lica...

RMF BIOCYBERNETIC TRETMANI LICA – tretmani rade na potpuno novom principu u estetici – djelovanje na bioelektrični potencijal stanica (do sad se taj princip koristio samo u medicini) i idealni su za potpuni anti-aging lica (regeneriranje stanica, smanjivanje bora i linija, zatezanje i učvršćivanje kože), uklanjanje ožiljaka i akni. Posebno zanimljiv učinak ovih tretmana je i mogućnost povećanja volumena usana. Prednost ovih tretmana je što nemaju nikakvih neželjenih posljedica pa ga mogu koristiti svi bez obzira na opće zdravstveno stanje i stupanj osjetljivosti kože. Tretmani se ponavljaju jednom tjedno, a za pun učinak potrebno je desetak tretmana.

RMF BIOCYBERNETIC TRETMANI TIJELA

RMF BIOCYBERNETIC tretmani mogu se koristiti za gotovo sve estetske probleme tijela (smanjivanje masnoće na trbuhu, nogama, stražnjici, bokovima i grudima, smanjivanje celulita, učvršćivanje kože...) i koriste se ili samostalno, ili u kombinaciji s ostalim tretmanima tijela kako bismo postigli što brži i dugotrajniji učinak – ovisno o fizičkom stanju klijentica, njezinim životnim navikama i eventualnim kontraindikacijama vezanim uz ostale tretmane (za RMF tretmane nema kontraindikacija). Posebnost ovih tretmana je i mogućnost podizanja i učvršćivanja grudi – kod nekih klijentica već nakon jednog tretmana vidljivo je (i mjerljivo) podizanje od tri centimetara.

RMF tretmani rade se tri puta tjedno, a za puni učinak preporučamo 10 – 12 tretmana.

Više o tretmanima ovim jedinstvenim uređajem možete saznati i na www.rmf1.eu .

LPG EndermoSpa centar

Ulica grada Vukovara 269 d, Zagreb

Tel. 01 6189 424

Mob. 095 777 55 67

www.espa.hr

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:05