MASOVNA TUČNJAVA ZBOG POP ZVIJEZDE

Drake se izvukao, Rihanna hoda pokrivena, ozlijeđeni gosti tuže repere

Chris Brown i Drake mogli bi se naći u ozbiljnoj frci, jer se svaki dan javi netko od ljudi koji su stradali kao kolateralne žrtve masovne tučnjave koju su njih dvojica u četvrtak počeli u New Yorku zbog Rihanne

Priče kako je Rihanna ponovno sa Chrisom Brownom iako ga je prije par godina nogirala jer ju je prebio i za to tražila (i dobila) podršku cijelog svijeta, prestale su kad je otkrivena njezina strastvena veza s raperom Drakeom. Chrisove nade su se raspale ali ne i njegov ego pa je u četvrtaje bocu šampanjca za njihov stol. Drake mu je, međutim, vratio bocu s porukom: “Jebem ljubav tvog života, pomiri se s tim.”

Chris je tada nasrnuo na Drakea i došlo je do opće makljaže. Demolirali su klub, priča se da su s Drakeom u društvu bili njegovi prijatelji iz njujorške bande Crips i da su oni bili kolovođe, ali najveći problem je što je u tučnjavi nastradalo dvadesetak nedužnih ljudi. Nekoliko je djevojaka rasječeno po licu razbijenim bocama, bilo je razbijenih glava, šivanja ruku i nogu i slomljenih noseva.

Njujorška policija ne želi otkriti je li riječ samo o jednom incidentu ili je počeo trojanski rat oko seksi R&B dive pa možemo očekivati još obračuna. Odvjetnik Chrisa Browna uvjerava novinare da policija zapravo slaže slučaj protiv Drakea i zloglasnih Cripsa. Bio je čak podmetnuo informaciju da će Drakea uhapsiti nakon njegova subotnjeg koncerta u New Yorku.

Ali činjenica da su Drakeovi menadžeri zatražili pojačano osiguranje za taj koncert ukazuje da se on više boji Chrisove ekipe nego policije koja Drakea, recimo i to, u subotu nije uhapsila. Rihanna već par dana hoda okolo s kapuljačom i skriva lice pa se svi pitaju je li i ona dobila koji udarac u tučnjavi, a jedan za drugim ozlijeđenim gostom kluba angažira odvjetnika i sprema masne zahtjeve za odštete.

Posljednja je tužila djevojka Javier Solano (dobro ste pročitali), koja je, poput ostalih, fotografije ozlijeda poslala na jedan od tračerskih portala. Ona je odabrala TMZ. I Chris Brown je poslao svoju rasječenu bradu, javila se ogrebana manekenka Ingrid Guttierez, a bivši muž Eve Longorie košarkaš Tony Parker prijavio je da mu je u tučnjavi ozlijeđena očna mrežnica , Daily Mail je prenio nekoliko zaista gadnih slika krvavih i posječenih lica. W.i. P. je prekjučer zauvijek zatvoren, manje zbog tučnjave a više zbog niza nezakonitosti u poslovanju. New York je izgubio još jedan skriveni dragulj među noćnim klubovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:05