FRANCUSKI ŠTIH U ZAGREBU

CITROEN C4 CACTUS zvijezda Francuskog plesnjaka

Citroen je sponzor Francuskog plesnjaka koji će se sutra održati u Zagrebu

Svi ljubitelji Francuske, francuskog stila života, glazbe, plesa, zabave i gastronomije sutra će doći na svoje. U Zagrebu se, naime, na Trgu bana Josipa Jelačića od 19:30 održava plesno-glazbeno događanje koje će obilježiti ljeto u Zagrebu. U sklopu manifestacije održat će se i Francuski Plesnjak, a Citroen će izložiti Citroën C4 Cactus.

Francuski Plesnjak organizira se 14. srpnja povodom velikog francuskog državnog praznika kojim se obilježava pad Bastillle i početak Francuske revolucije 1789. godine, te slavi ujedinjenost i solidarnost svih građana.

Francuski Plesnjak na zagrebačkim se ulicama održava po prvi put po uzoru na tradiciju njegovanu u Parizu, ostalim gradovima Francuske, ali i na ulicama širom svijeta, gdje se pad Bastille slavi organiziranim zabavama poput koncerata i plesnjaka.

Plesni će podij na središnjem zagrebačkom trgu od 19:30 sati zagrijati poznati francuski plesač Nicolas Quesnoit, pobjednik showa Ples sa zvijezdama, nakon njega slijedi koncert francuskog benda Les Balochiens, a cjelokupni program vodit će Luka Bulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:42