U VLAŠKOJ ULICI

Mini festival Sfera: ‘Prolaznici i susjedi prepoznaju kvalitete i kreativnost koje smo unijeli u svakodnevicu‘

Sfera u Vlaškoj

 PROMO
Istražite visokokvalitetni umjetnički sadržaj kroz izložbe i interaktivna događanja u okolnim galerijama i Très Chic Cafèu

Sfera, umjetnički događaj koji se fokusira na rad i djelovanje tri pojedinačne situacije koje svojim postojanjem mijenjaju percepciju i kvalitetu bivanja unutar tog dijela Vlaške ulice, počinje u petak, 27. listopada, u Zagrebu. Posjetitelji će moći istražiti i doživjeti visokokvalitetni umjetnički sadržaj kroz izložbe i interaktivna događanja u okolnim galerijama i Très Chic Cafèu.

Od 16 do 18 sati ne propustite koncert Darija Sabola u Très Chic Cafèu u Vlaškoj 101.

Od 18 sati na repertoaru je izložba Hrvoja Majera u ART Studiju Hrvoje Majer, za koju sam umjetnik kaže da je "novi ciklus slika inspiriran budističkom filozofijom filma "Revolver", a ista je ujedno i inauguracija novog galerijskog prostora" u Vlaškoj 99.

- Kad radim portret, pokušavam slikati tišinu. Osobu koju slikam lišavam oznaka identiteta, prostor u kojem jest nije definiran, nema narativa, postoje samo prisutnost i tišina - kaže Majer, čija se izložba EG(O)ZORCIZAM nalazi na adresi Vlaška 99.

- Prolaznici i susjedi prepoznaju kvalitete i kreativnost koje smo unijeli u svakodnevicu i ovim mini festivalom želimo pojačati djelovanje kroz izričaj drugih umjetnika i kreativaca unutar urbanog prostora - dodaje.

Za kraj, od 19 sati možete uživati u SteamFunku u Très Chic Cafèu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:09