MOĆ MAŠTE

DINOSAURSKA PORNOGRAFIJA Uspjeh djevojaka koje pišu erotske romane o seksu sa dinosaurima

Alara se uzdržavala radeći kao prodavačica u supermarketu kad je, potaknuta uspjehom erotskog romana E.L. James počela razmišljati da se počne baviti samoizdavaštvom

Nakon svjetskog uspjeha erotskog romana 'Pedeset nijansi sive' postalo je očito kako je ta tržišna niša poprilično unosna, ali primjer dvije djevojke iz Teksasa pokazuje da postoji još prostora za uspjeh. Skrivene pod književnim pseudonimima Alara Branwen i Christie Sims, djevojke u svojim dvadesetim godinama izazvale su popriličnu pozornost medija nakon objave svojih e-book izdanja Uzeo me je T-Rex i Silovana od Triceratopsa .

Spisateljice su se upoznale u studentskom domu teksaškog sveučilišta. Alara Branwen studira matematiku, financije i kreativno pisanje, a Christie Sims računovodstvo. Alara se uzdržavala radeći kao prodavačica u supermarketu kad je, potaknuta uspjehom erotskog romana E.L. James počela razmišljati da se počne baviti samoizdavaštvom.

Počela je istraživati to područje i doznala kako je prilično popularna podvrsta erotske književnosti s čudovištima, koja uključuje seks s vukodlacima i sličnim stvorenjima. Nekoliko je mjeseci pisala o seksu sa zmajevima kada joj je dojadilo i čak je počela razmišljati da se vrati na posao u supermarket.

No, jednog dana počela je razmišljati o filmu Jurski park. "Moj perverzni um odmah se bacio na posao i zamislila sam kako bi to bilo da se dinosauri seksaju sa ženama. Umrla sam od smijeha. Već sam kanila odbaciti te misli kao proizvod mog izopačenog uma, ali tada sam doživjela otkrovljenje - dinosaurska erotika je nešto novo što još nisam iskušala", otkrila je u razgovoru za NYmag.

Sjela je i napisala svoju prvu dinosaursku priču i poslala je Christie, te su je zajedno preradile. Od tada zajedno pišu dionosaursku erotiku i solidno žive od toga. Zajedno su do sada napisale više od 200 kratkih erotskih priča, ali većina još nije objavljena.

Što se tiče zarade, ne žele otkrivati konkretne brojke, ali kažu da zajedno zarađuju više nego što zajedno zarade njihovo dvoje prijatelja koji rade već pet godina kao računovođa i inženjer za Boeing.

Seks sa dinosaurima nije lagan posao. Alarin cilj je pisanje 5.000 riječi na dan, dok Christie uredno proizvodi 3.000 riječi. Svoje knjige same objavljuju u elektronskom obliku na Kindleu, Nooku, Kobou, Appleu i Google Playju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:50