KOMEDIJA NA CESTI

BIZARNA ANEGDOTA PRETVORENA U FILM Kako su 11. rujna Liz Taylor, Brando i Jacko zajedno pobjegli iz New Yorka u unajmljenom autu

 Getty
BIZARNA ANEGDOTA POSTAJE FILM Kako su iz New Yorka 11. rujna u unajmljenom autu zajedno pobjegli Michael Jackson, Elizabeth Taylor i Marlon Brando

Prema urbanoj legendi, koja je zabilježena 2011. u magazinu Vanity Fair, u vrijeme terorističkog napada na New York 11. rujna iz grada su pobjegli u unajmljenom autu zajedno Michael Jackson, Elizabeth Taylor i Marlon Brando. Navodno je Jackson pozvao slavne glumce na svoj koncert u Madison Square Gardenu, a kad je zbog terorističkog napada bio otkazan sav zračni prijevoz, neobični trojac odlučio je da se zapute na sigurno, cestom sve do Kalifornije.

Bivši zaposlenik Michaela Jacksona kasnije je tvrdio da su stigli samo do države Ohio, svo troje u jednom automobilu kojim su sami upravljali. Putem su stali nekoliko puta u restoranima brze hrane.

Po toj nevjerojatnoj anegdoti sada se snima komedija u kojoj Michaela Jacksona glumi Joseph Fiennes ('Zaljubljeni Shakespeare'), Stockard Channing će biti Elizabeth Taylor, a Briana Coxa ćemo gledati u ulozi Branda. Scenarij je napisao novinar i pisac Neil Forsyth, autor BBC-ovog sitcoma Bob Servant Independent.

Fiennes je komentirao da film 'Elizabeth, Michael & Marlon' na zabavan i lagan način oslikava putovanje ovih troje slavnih osoba i njihov odnos.

Film koji bi trebao trajati 30 minuta bit će prikazan ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:34