NOVO U KINIMA

FOTO: ODRŽANA PREMIJERA FILMA 'F20' REDATELJA ARSENA ANTONA OSTOJIĆA Ekipa filma predvođena redateljem okupirala zagrebački Cinestar

Arsen Anton Ostojić, Lana Ujević, Filip Mayer, Romina Tonković
 Srdjan Vrancic / CROPIX
 

U zagrebačkom kinu Cinestar u trgovačkom centru Avenue Mall održana je premijera filma "F20" redatelja Arsena Antona Ostojića koji je nastao prema scenariju Hrvoja Sadarića, laureata natječaja Ars Septima.

Premijeri filma nazočili su redatelj filma Ostojić, scenarist Sadarić te glumačka ekipa predvođena mladim zvijezdama filma Rominom Tonković i Filipom Mayerom.

Priča filma prati djevojku (Romina Tonković) koja za očevu pizzeriju dostavlja pizze i mladića (Filip Mayer)kojemu su roditelji otišli iz grada, pa koristi priliku i samo igra video igre i naručuje pizze. "Djevojka za vikend poželi otići u provod na Zrće, no otac joj to ne dopušta, pa nagovori momka da ukradu novac i pobjegnu na more. To i naprave, no tada sve pođe po krivu", rekao je Ostojić o radnji filma.

Uz Mayer i Tonković filmu glume i Mladen Vulić, Alen Liverić, Alma Prica, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Alen Šalinović i Boris Miholjević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:52