HIT KOMEDIJA

VELIKA GUŽVA NA ZAGREBAČKOM CRVENOM TEPIHU Brojni poznati došli na premijeru srpskog filma 'Stado', Nina Badrić plijenila pažnju u atraktivnoj haljini

U punoj dvorani kina Cineplexx održana je premijera filma Stado čiju režiju potpisuje Nikola Kojo. Na fotografiji: Nikola Kojo, Nives Ivanković i Nina Badrić
 Darko Tomaš / HANZA MEDIA

Redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje u srpskim je kinima u nepunih mjesec dana pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Nedugo potom film je sa svojim kino životom započeo i u kinima diljem Bosne i Hercegovine, a zavidne rezultate ova hit komedija postigla je i u makedonskim kinima.

Film 'Stado' u Hrvatskoj započinje s prikazivanjem od 12. siječnja, a uoči toga u zagrebačkom Cineplexxu održana je svečana premijera.

Među brojnim uzvanicima na premijeri su bili Nataša Ninković, Nikola Kojo, Nina Badrić, Goran Navojec, Zoran Cvijanović, Nives Ivanković, Branko Ištvančić i Irena Škorić.

Uz Nikolu Koju koji je po prvi puta u svojoj bogatoj karijeri stao iza kamere, u komediji 'Stado' glavne uloge su ostvarili Zoran Cvijanović, Nataša Ninković i Vesna Trivalić.

Glavni junaci komedije su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva, njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 19:18