PERNATI REKORDERI

VIDEO: ANGRY BIRDS Pogledajte najnoviju sinkroniziranu kino najavu za očekivani animirani super-hit godine

Bomb (Danny McBride), Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad) in Columbia Pictures and Rovio Animation's ANGRY BIRDS.
 Rovio Animation / © 2015 Rovio Animation Ltd. All Rights Reserved.**ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL
Do danas je zabilježeno preko tri milijarde preuzimanja igrice Angry Birds na svim platformama, što ju čini apsolutnim rekorderom u broju downloada neke besplatne igre u povijesti

Još su samo dva mjeseca ostala do početka kino distribucije filma koji će, sudeći prema očekivanjima, predstavljati najveći animirani super-hit ove godine. Riječ je, naravno, o Angry Birds filmu, uratku snimljenom prema mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna računala. Budući je sama igra nazvana najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije, nije niti čudo da će oči cijeloga filmskog svijeta biti uperene u 12. svibnja kada će omiljeni junaci iz video igara uletiti na velika platna i donijeti nam svoju prvu pravu filmsku avanturu!

Kako se ne radi o samo još jednom u nizu animiranih filmova već o istinski velikom projektu, kompanija Sony Pictures za originalnu je verziju filma okupila impresivnu glumačku postavu koju predvode Jason Sudeikis, Josh Gad, Peter Dinklage, Maya Rudolph, Bill Hader, Kate McKinnon i Danny McBride. Međutim hrvatska glumačka ekipa koja će Crvenom, Žutom, Bombi, Leonardu, Matildi, Steli i Moćnom Orlu (između ostalih) posuditi svoje glasove još je jača - Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran Navojec, Renata Sabljak, Robert Ugrina, Boris Miholjević i Luka Bulić!

U domaća će kina Angry Birds film u kino distribuciju krenuti u obje dostupne verzije – sinkroniziranoj i originalnoj – baš kao što je to bio slučaj s 'Hotelom Transilvanija 2' kojeg je do kraja njegove kino distribucije u hrvatskim kinima pogledalo impresivnih 75 tisuća ljudi.

Kako je do danas zabilježeno preko tri milijarde preuzimanja igrice Angry Birds na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju „downloada“ neke besplatne igre u povijesti slobodno možemo zaključiti da nas u njezinom filmskom obliku očekuje pravi pravcati super-hit koji bi ovog proljeća mogao poharati kino blagajne diljem svijeta i ostvariti nove box-office rekorde.

Film Angry Birds režirali su Clay Kaytis i Fergal Reilly kojima je ovo redateljski prvijenac, a scenarij je napisao Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade Emmy.

Pogledajte kino najavu - sinkroniziranu na hrvatski

Film u domaća kina kreće u četvrtak 12. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 04:24