MOGUĆA NOVA SEZONA

VRAĆA SE KULTNA SERIJA CRNA GUJA? Baldrick: 'Sve su opcije otvorene, imamo samo jedan problem'

 screenshot YouTube

O mogućem nastavku snimanja popularne britanske humoristične serije 'Crna guja' progovorio je komičar i televizijski voditelj Sir Tony Robinson (69), koji je u svim dosad snimljenim sezonama glumio legendarnog Baldricka. On je rekao da su očekivanja velika, ali da se ne treba nadati da ćemo tako skoro gledati nove nastavke.

"Jedini je problem Hughov honorar. On je sada velika zvijezda - ili bi on to želio da je tako", šaljivo je Robinson za britanski Sun bocnuo svog glumačkog kolegu iz 'Crne guje' Hugha Lauriea koji je postao zvijezda američke televizije glumeći dr. Housea.

Laurie je navodno bio plaćen oko 2,6 milijuna kuna po epizodi 'Housea', a serija se prikazivala od 2004. do 2012. godine.

Glumačka postava serije 'Crna guja', koja se prikazivala 1980-ih, bila je ispunjena glumcima koji su tijekom karijere ostvarili veliku glumačku slavu.

Naslovnu ulogu u 'Crnoj guji' imao je Rowan Atkinson, koji se kasnije proslavio kao 'Mr. Bean'

Osim Hugha Lauriea, u seriji je glumio i Stephen Fry, a naslovnu ulogu tumačio je Rowan Atkinson, koji se kasnije proslavio i kao 'Mr. Bean'.

Tvorac serije 'Crna guja' John Lloyd za britanski je Telegraph komentirao da nije još čuo o nastavku snimanja serije. O svojoj je glumačkoj postavi rekao: "Svi su postigli uspjeh. Ne znam kako bismo logistički postigli da ih samo dovedemo na isto mjesto. Ali čovjek može sanjati".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 03:27