STRANGER THINGS

Zvijezda ‘Terminatora‘ pridružuje se posljednoj sezoni popularne Netflixove serije

Linda Hamilton, Tokyo, 2019.

 Rodrigo Reyes Marin/Zuma Press/Profimedia/Rodrigo Reyes Marin/zuma Press/profimedia
Prije Hamilton, u Netflixovoj uspješnici uloge su ostvarile i zvijezde poput Winone Ryder, Seana Astina te Roberta Englunda

Među iznenađenjima koja donosi peta sezona popularne Netflixove znanstveno-fantastične serije "Stranger Things" nalazi se i mnogim ljubiteljima sci-fija drago ime. Naime, u posljednoj sezoni glumačkoj ekipi serije pridružije se, piše Variety, glumica Linda Hamilton, mnogima najpoznatija kao Sarah Connor iz kultnog Cameronovog "Terminatora"(1984.) te njegovog iznimno uspješnog nastavka "Terminator 2: Sudnji dan" (1991.) i recentnog "Terminator: Mračna sudbina (2019.).

Osim u franšizi "Terminator" istaknula se u televizijskoj seriji "Ljepotica i zvijer", za koju je bila nominirana za dva Zlatna globusa i nagradu Emmy.

Prije Hamilton, u Netflixovoj uspješnici uloge su ostvarile i zvijezde poput Winone Ryder ("Bubimir", "Edward Škaroruki", "Jesen u New Yorku", "Prekinuta mladost"), Seana Astina ("Goonies", "Gospodar prstenova") te Roberta Englunda (Freddy Krueger iz filmskog serijala "Strava u Ulici brijestova").

Detalji o liku kojeg će Hamilton utjeloviti zasad nisu otkriveni. Produkcija još nije započela, a datum premijere nije poznat.

I dok se originalna serija približava kraju, najavljen je animinirani "Stranger Things", a u planu su i spinoff te predstava čija će radnja biti smještena u Hawkins 1959. godine. Predstava će biti premijerno prikazana na londonskom West Endu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:53