KAKAV REKORD

Dino Merlin rasprodao zagrebačku Arenu u jednom danu: Za one koji nisu kupili kartu, potvrđen novi datum

Dino Merlin

Ovi koncerti u prosincu postat će novi praznici ljubavi i emocija i našu emotivnu vezu će zauvijek učiniti neraskidivom, rekao je

Koncert Dine Merlina u Areni Zagreb zakazan za 8. prosinca, rasprodan je nešto više od 24 sata od puštanja ulaznica u prodaju.

Za sve obožavatelje iz Hrvatske, ali i regije, koji nisu stigli u ovako ekspresnom roku nabaviti ulaznicu za zagrebački spektakl, stiže službena potvrda kako će se koncert ponoviti dan nakon prvog koncerta, već 9. prosinca.

Prodaja karata za novi datum bit će dostupna na platformi adriaticket.com već od petka, 7. srpnja od 10 sati ujutro.

- Kakva vijest, kakva publika, kakvi ljudi... Ovi koncerti u prosincu postat će novi praznici ljubavi i emocija i našu emotivnu vezu će zauvijek učiniti neraskidivom, kazao je, vidno ganut, glazbeni superstar iz Sarajeva nakon što je primio vijest o još jednom trijumfu i rekordu koji je postigao u svojoj bogatoj karijeri.

Koncerti u prosincu bit će Merlinovi treći i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni. Posljednji put nastupio je tamo u prosincu 2016. u okviru svjetske turneje "Hotel Nacional" koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na čak četiri kontinenta.

Ako niste uspjeli nabaviti ulaznice za već odavno rasprodani spektakl u pulskoj Areni 12. kolovoza, čaroliju njegove glazbene kreativnosti možete slušati i na službenom YouTube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:29